De kenmerken van een pvc visgraat vloer 0

De kenmerken van een pvc visgraat vloer

Laminaat is al heel wat jaren favoriet als het gaat om vloerbekleding. Het is eenvoudig te leggen, makkelijk te reinigen en in heel veel verschillende soorten verkrijgbaar. Hoewel laminaat nog altijd heel populair is, begint ook de populariteit van de pvc vloer enorm toe te nemen. Dat is ook niet zo vreemd, want wanneer je alle voordelen naast elkaar legt, dan kan je enkel tot de conclusie komen dat ze niet onder doen voor elkaar. De kans bestaat zelfs dat een pvc vloer over meer voordelen beschikt. Toch is deze vorm van vloerbekleding veel minder bekend. Maar hoe komt dat eigenlijk? En wat zijn dan nu precies de kenmerken en voordelen van een pvc vloer? En dan met name de enorm populaire visgraat vloer pvc?

Wat is een pvc vloer?


Allereerst is het hoog tijd om verandering te brengen in de onwetendheid van veel mensen als het om pvc gaat. Want zodra je weet wat dit nou eigenlijk precies voor vloer is, kan je de voordelen ook veel beter begrijpen. Een pvc vloer bestaat volledig uit kunststof en is in tal van verschillende kleuren en motieven verkrijgbaar. In vergelijking met standaard laminaat is duidelijk te merken dat het plaatsen van pvc vloeren veel gemakkelijker gaat dan een laminaatvloer. Dit komt omdat de vloerdelen flexibel en makkelijk hanteerbaar zijn.

Een pvc vloer is bovendien niet van het echte werk te onderscheiden. De meeste pvc vloeren bootsen de uitstraling van een houten vloer perfect na. Het verschil is bijna niet meer te zien. Hierdoor is het ook nog eens een geweldig alternatief voor een standaard houten vloer. Zo geniet je wél van de echte uitstraling van hout, maar tegelijkertijd ook van de voordelen van kunststof. Het beste van beide werelden dus.

Pvc visgraat vloer

De visgraat pvc vloer is tegenwoordig echt de trend van het moment. Deze vloer heeft al heel wat harten weten te bekoren. Het grootste voordeel van een pvc visgraat vloer is dat je geniet van de authentieke uitstraling van een traditionele visgraat vloer en tegelijkertijd ook van de praktische voordelen van een moderne pvc vloer.

De voornaamste reden waarom visgraat vloeren tegenwoordig zo populair zijn is omdat ze direct een sfeervolle uitstraling aan de woning geven. We zijn tegenwoordig zo gewend geraakt aan moderne en strakke vloeren, dat we geen weet meer hebben van het effect van een bijzondere vloer. Het hoeft niet altijd allemaal even strak te zijn. Met een bijzonder motiefje of patroon zoals bij een visgraat vloer geef je je huis direct een geheel nieuwe, speelse en bovenal sfeervolle uitstraling. Bovendien is het visgraatmotief ook nog eens tijdloos. Daardoor overleeft het zonder moeite iedere interieurtrend en kan het zich als kameleon bij iedere woning aanpassen.

Voordelen van een pvc vloer


Maar waarom zou je dan specifiek kiezen voor een pvc visgraat vloer? We vertelden al dat je geniet van beide werelden, maar wat zijn die enorme voordelen dan wanneer je kiest voor pvc? Wij hebben ze kort voor je op een rijtje gezet:

  • Slijtvast en eenvoudig te reinigen
  • Kleurechtheid
  • Bijna niet van het echt te onderscheiden
  • Stevigheid
  • Noesten en naden alsof het van écht hout is gemaakt.
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline