Zo kies je gemakkelijk een geschikt badkamermeubel uit 0

badkamermeubel

Een badkamermeubel is niet weg te denken uit de badkamer. Toch is het niet altijd makkelijk om een meubel te vinden die perfect bij jouw inrichting past. Bij het samenstellen van een nieuwe badkamer is het dan ook van groot belang dat je rekening houdt met je persoonlijke wensen. Het uitkiezen van een badkamermeubel kan best lastig zijn. Je moet met zo veel dingen tegelijkertijd rekening houden. Ik heb de belangrijkste factoren voor jou op een rijtje gezet.

Wat is de gezinssituatie?

Eerst moet je nagaan wat belangrijk is in jullie gezinssituatie. Wat een prima badkamermeubel voor een gezin van 2 personen is, kan voor een familie van 4 een groot drama zijn. Iedereen kent de situatie wel: met z’n allen dringen voor de badkamerdeur om als eerste aan de beurt te zijn. Wat als dat helemaal niet nodig is en jullie allemaal tegelijkertijd voor de wastafel kunnen staan? Met een prachtige xxl badkamermeubel en spiegel kan je dit makkelijk voor elkaar boksen. Dat zorgt voor veel minder stress en blije gezichten in de vroege morgen.

Opbergen, opbergen, opbergen

Heb je er wel eens over nagedacht hoeveel dingen je opbergt in de badkamer? Tandenborstels, tandpasta, shampoo, conditioner, make-up, borstels, handdoeken en ga zo maar door. Al snel wordt het een gigantische rotzooi op de wastafel of in de douche. Ik heb dan ook voorkeur voor de grote wastafels en vooral veel opbergplaatsen. Mijn perfecte badkamermeubel bestaat dan ook bijna alleen maar uit kastjes en planken. Alles gestructureerd opbergen en uit het zicht, dat staat niet alleen heel netjes maar is ook nog eens zeer belangrijk in een druk gezin.badkamer kasten

Maak unieke combinaties

Naast het praktische aspect van een mooi badkamermeubel is het ook nog eens leuk om mee te experimenteren. Ga bijvoorbeeld voor een zwart meubel in je witte badkamer, dat zorgt voor contrast en maakt de kamer een stuk interessanter. Je kan er ook voor kiezen om alles strak in een kleur te houden om zo voor meer rust te zorgen. Ideaal als je dagelijks leven toch al druk genoeg is. Ik hou toch wel een beetje van wat uitdaging en creativiteit. Mijn voorkeur zou dan ook uit gaan naar een unieke combinatie van landelijk en stoer. Door te werken met verschillende tinten kun je je creativiteit de vrije loop laten en tientallen verschillende combinaties verzinnen.

Ben jij al geprikkeld om binnenkort die badkamer eindelijk eens aan te pakken?

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline