Multiplex berken: een echte aanrader voor in huis!  0

Multiplex berken

Multiplex platen zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden in de Nederlandse woningen. Tegenwoordig worden ze zelfs verkozen boven massief hout als het gaat om het maken van houten constructies. Heel vreemd vinden wij deze ontwikkeling op de bouwmarkt niet, aangezien multiplex over talloze voordelen beschikt en enorm veelzijdig is in gebruik. Multiplex wordt gebruikt voor meerdere toepassingen in en om huis en beschikt over een bijzonder populaire uitstraling, waardoor dit hout een enorme aanrader is voor elke woning. De meest populaire vorm van multiplex is berken multiplex. Zoals de naam al doet vermoeden, worden deze planken van berkenhout gemaakt en dat levert direct talloze voordelen op voor de gebruiker. In deze blog vertellen we meer over de verschillende toepassingen van multiplex in huis en vertellen we meer over de voordelen van berken multiplex online.

Wat is multiplex en waar wordt het voor gebruikt?

Multiplex is een bijzondere houtvorm, waarbij diverse lagen van houtfineer kruiselings aan elkaar gelijmd worden. Hierdoor ontstaat een zeer stevige constructie van diverse houtlagen. Door deze bijzondere techniek kan het hout niet alleen tegen een stootje, maar heeft deze ook geen kans meer om te gaan werken. Dit is dan ook de voornaamste reden dat multiplex gebruikt wordt voor het maken van houten constructies en massief hout steeds meer achterwege gelaten worden. Multiplex kan ingezet worden tijdens diverse uiteenlopende klussen. Zo kunnen ze gebruikt worden voor het timmerwerk binnenshuis, het vervaardigen van (kleine) meubels, het bekleden van de wanden of het maken van ombouwen. Ook het maken van speelgoed wordt vaak gedaan met behulp van multiplex. Er is dan ook vrijwel geen enkele klus waarbij geen gebruik gemaakt kan worden van dit veelzijdige materiaal. Het is dan ook met recht een woonaanrader te noemen!Multiplex berken kopen

De voordelen van berken multiplex

Berken multiplex is een bijzondere variant van de multiplexsoorten. Deze beschikt over een duurzaamheid die vrijwel geen enkel ander houtsoort kan evenaren. Berken multiplex beschikt over talloze voordelen. Wij hebben de belangrijkste voor jou op een rijtje gezet:

  • Kan tegen een stootje: berken multiplex staat vooral bekend om zijn krachtige eigenschappen. Zo kan het materiaal enorm goed tegen een stootje en is deze perfect geschikt voor gezinnen met jonge kinderen of huisdieren. Wees dan ook vooral niet bang als je iets omstoot over het multiplex heen of als je er iets tegenaan laat vallen. Berken multiplex blijft lang mooi!
  • Berken multiplex is ontzettend duurzaam: het grote voordeel van berken multiplex is dat deze een leven lang meegaat. Een meubel gemaakt van berken multiplex zal jou naar verwachting overleven. Hoe fijn is het om een goedkoop meubel te realiseren en er ook nog eens zo lang van te mogen genieten?
  • Tijdloze uitstraling: berken multiplex beschikt over een tijdloze uitstraling, waardoor deze met vrijwel elk interieur te combineren is. Ideaal voor de mensen die graag verandering aanbrengen in hun interieur en vervolgens bang zijn dat hun huidige meubels hier niet meer bij passen. Met een meubelstuk van berken multiplex kan je altijd uit de voeten!
  • Gemakkelijk verkrijgbaar: het is soms enorm moeilijk om aan bepaalde houtsoorten te komen, maar voor berken multiplex geldt dit niet! Online hout kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest met deze populaire houtsoort.
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline