Verf de muren voor een totaal nieuwe woonbeleving 0

Verf de muren voor een totaal nieuwe woonbeleving

Ben je ook zo uitgekeken op dat sombere grijs of beige? Geef je muren een nieuw likje verf en creëer zo een totaal nieuwe woonbeleving. Kleuren kunnen het hele uiterlijk van je huis veranderen en hebben zelfs invloed op ons welzijn. We leggen je uit welke kleuren voor welke sfeer zorgen. Met wat bijpassende accessoires tover je het huis helemaal om.

Een klassieke look voor de woonkamer

Wanneer je van de tere tinten houdt die worden gebruikt in impressionistische schilderijen dan kun je kiezen voor warme mauve kleuren en fleurige rozentinten. Als je die combineert met goudglanzende bronzen accessoires of met gedempte tonen van linnen en jute creëer je een rustgevende klassieke look.

De kracht van kleur

De manier waarop we ons presenteren, via ons huis en onze inrichting, geeft subtiele non-verbale signalen af. Een manier om een sterke en langdurige eerste indruk te maken is door het gebruik van gewaagde kleuren in je huis. Wat dacht je van rood op de muur in de keuken of de hal. Dat geeft direct een wow factor. Rood is een heel energieke kleur die een warme en gezellige uitstraling geeft. Oranje straalt vitaliteit uit. Je huis krijgt door het gebruik van oranje direct een levendige uitstraling. Je kunt het oranje afwisselen met een complementaire kleur als blauw voor een hele eigentijdse look.

Blauwgroen

Blauwgroen staat bekend als een zeer trendgevoelige kleur. Heel veelzijdig om te combineren en staat goed als achtergrond bij zowel een traditioneel huis als bij een modern interieur. Afhankelijk van welke tint blauwgroen gebruikt wordt kan de uitstraling variëren van donker en stemmig tot opbeurend en helder.

Roze tinten

Door roze tinten op je muur te gebruiken kun je heel veel variatie aanbrengen. Licht roze tinten staan romantisch, terwijl knallend fuchsia roze echt van de muur spat. Een prachtige blikvanger. Roze tinten combineer je met kleuren als zwart, grijs of donkerblauw. Al naar gelang de sfeer die je wilt creëren. Sigma Verf heeft een rijk assortiment aan kleuren die ook nog eens mengbaar zijn om exact de juiste touch mee te geven aan je muren.

Combineer naar hartelust

Met de kleuren van Sigma S2U Nova Satin kun je naar hartenlust combineren om zo jouw eigen persoonlijke stijl mee te geven aan je huis. Zo krijgen bezoekers de Wow factor als ze binnenkomen en zul je een overvloed aan complimenten krijgen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline