4 design keukenmachines 0

keukenmachines

Een keukenmachine is een handig keukenhulpje voor in de keuken. Een keukenmachine kan normaal gesproken mixen, hakken en mengen. Sommige keukenmachines hebben ook een blender of een pers. Omdat een keukenmachine een wat grote machine is in de keuken kan het niet altijd opgeborgen kan worden. Daarom wordt er ook aan design gedacht zodat deze ook in een sfeervol wonen concept past en een eyccatcher in de keuken is. Veel standaard mixers worden tegenwoordig ook als keukenmachine voorgesteld, maar zijn dit niet, tenzij zij mogelijkheden hebben om andere onderdelen aan te sluiten en te gebruiken.

Kenwood FPM800

Een veelzijdige keukenmachine ook wel foodprocessor genoemd, met heel veel onderdelen. Deze kenwood bevat een mengkom van 3,5 liter en een blender van 1,6 liter. Het materiaal is van onverwoestbaar Tritan materiaal. Deze machine kan hakken, raspen, mixen en centrifugeren.

Bosch MCM64060

Deze keukenmachine heeft maar liefst 45 functies, waaronder hakken, raspen, snijden, kneden en mixen. De Bosch MCM64060 heeft een XXL kom van 3,9 liter. Ook heeft de machine een mini hakmolen voor het hakken van kleiner voedsel, zoals kruiden, kaas, groenten en fruit.

Kitchenaid 5KFP1664EMS

Een ijzersterke keukenmachine die gemaakt is van gegoten metaal en tevens een lust voor het oog is om te zien. Een mengkom van maar liefst 4 liter. Een snijschijf waar je op de millimeter kan bepalen hoe dik je snijdt. De machine bevat een blokjeskit. Hiermee kan je snel blokjes kaas, groente en fruit maken. Ook een frietenschijf, waarmee snel frieten gesneden kan worden.

Moulinex QA404G

Een prachtige design machine in rood metallic kleur. Hij kan snijden, hakken, raspen, kneden en mixen. Alle accessoires zijn van aluminium dus onverwoestbaar. De garde van Moulinex heeft een planetaire werking, waardoor het mengsel volledig wordt opgenomen en je dus niet hoeft te schrapen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline