Het hele jaar van je tuin genieten 0

Het hele jaar van je tuin genieten

Een tuin hebben is heerlijk. Maar vaak zit je er alleen in als het lekker weer is, bijvoorbeeld in de lente en de zomer. Want niemand zit graag stil op een stoel als het ijskoud is of als het waait. Dan kun je veel beter binnen zitten. Dat is natuurlijk wel zonde van je tuin, want dan kun je hem, als je geluk hebt, slechts de helft van het jaar gebruiken. Maar niet getreurd, want er zijn een aantal simpele dingen je kunt doen om ook in de koude winter- en herfstmaanden van je tuintje te kunnen genieten. Denk aan een schaduwdoek rechthoek waterdicht, een aankoop bij een elektrische haarden winkel of een aankoop als een warmtelamp buiten webshop.

Een schaduwdoek voor een fijn stukje schaduw

Laten we eerst eens stilstaan bij een schaduwdoek. Een schaduwhoek schaf je aan om een stukje koelte in je tuin te creëren. Je hangt hem eenvoudig op en je hebt in een handomdraai een fijn plekje in je tuin of zelfs op je balkon waar je bijvoorbeeld een boek kunt lezen of een drankje kunt nodigen, zelfs als het erg warm is. Schaf je een schaduwdoek rechthoek waterdicht aan, dan is deze dus zelfs bestand tegen regen en/of sneeuw. Ideaal om ook met minder lekker weer van je tuin te genieten.

Materiaal van het schaduwdoek

Let er bij je aankoop van een schaduwdoek zeker op van wat voor materiaal het doek gemaakt is. Elk materiaal, bijvoorbeeld nylon of HDPE-weefsel, heeft weer andere voor- en nadelen. Koop je er bijvoorbeeld eentje gemaakt van HDPE-weefsel, de afkorting voor High-density polyethyleen, dan is het doek van schimmelwerend kunststof dat makkelijk schoon te maken is met wat water. Of kies voor een doek dat waterdicht is, om ook in de regen van je tuin te kunnen genieten.

Elektrische haard kopen

Combineer een schaduwdoek eens met een aankoop bij een elektrische haarden winkel en je hebt het beste van twee werelden. En schaduw in de warme lente- en zomermaanden en warmte als het kouder is. Een elektrische haard kun je vergelijken met de terrasheater waardoor je zelfs, als het buiten koud is, lekker warm en comfortabel buiten kunt zitten. Ideaal! Kijk bijvoorbeeld eens online bij een warmtelamp buiten webshop om te zien wat er allemaal te koop is. Voor elke soort tuin of zelfs balkon is er wel een warmtelamp te vinden die perfect past bij jouw situatie.

Lekker het hele jaar in je tuintje zitten

Door dus een waterdicht schaduwdoek, een elektrische haard en/of een warmtelamp met elkaar te combineren en deze op je balkon of in je tuin op te hangen, wordt het dus opeens mogelijk om het hele jaar door van je buitentuintje te genieten. Of het nu 35 graden Celsius of -10 graden Celsius is: jij, en eventueel al je familieleden of vrienden, zullen er altijd comfortabel en heerlijk relaxt bijzitten.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline