5 redenen om voor een PU gietvloer te kiezen 0

5 redenen om voor een PU gietvloer te kiezen

Een PU gietvloer is een hoogwaardige vloerafwerking van kunststof en heeft de looks van een high-end designvloer. Dat is op zich al een reden om een keuze te maken voor een PU gietvloer. Er zijn echter nog meer redenen te benoemen waarom deze vloer een uitstekende keuze is. Hieronder vind je 5 redenen die aanleiding geven om een PU gietvloer in huis te laten aanbrengen. Naar keuze zelfs in je hele huis, zoals in de woonkamer, keuken en slaapkamer. Of alleen in de woonkamer met misschien wel een open keuken.

1. Hoge mate van comfort met zachte en elastische kenmerken 

In huis is een comfortabele omgeving belangrijk. Als je thuiskomt na je werk, wil je ontspannen en genieten. De PU gietvloer vormt de ideale basis voor het comfort in huis met het zachte en elastische karakter. De vloer voelt niet koud aan, maar aangenaam warm door de aanpassing aan de omgevingstemperatuur.

2. PU gietvloer zonder naden: gemakkelijke in schoonmaakonderhoud 

De PU gietvloer is naadloos en is vrij van groot onderhoud. Deze vloer houd je heel gemakkelijk schoon met de stofzuiger. Of met een stofwisser om alleen even de stof van de vloer af te nemen. Dat gaat gemakkelijk omdat de stofjes zich niet aan de vloer vastklemmen, maar op het vloeroppervlak liggen.

3. Duurzaam met een lange levensduur

Een PU gietvoer van een goede kwaliteit, zoals van gietvloerbedrijf G-vloeren is duurzaam. Je krijgt de zekerheid van een lange levensduur. Je hoeft alleen de bovenste laag als beschermende coating maar eens in de zoveel tijd te vernieuwen. Dat is doorgaans pas na acht jaar nodig.

4. Duizenden kleuren om uit te kiezen

Er zijn duizenden kleuren om uit te kiezen als je een PU gietvloer in je huis laat plaatsen. Er zijn vele gangbare kleuren die een neutrale look hebben. Er zijn ook opties om voor grasgroen, marineblauw of okergeel te kiezen. De PU gietvloer is overigens ook als betonlook vloer te plaatsen. In plaats van een effen design krijg je dan een prachtig patroon met een levendig karakter.

5. De prijs valt mee 

Er is nog een reden om voor een PU gietvloer te kiezen. Dat is dat de prijs erg meevalt. Misschien zijn de prijzen per m2 je wel eens opgevallen. Het is dan onder meer interessant om te weten dat de m2 prijs van het totale project afhankelijk is. Vraag daarom gewoon vrijblijvend een offerte aan. Je ziet dan vanzelf dat de prijs voor de PU gietvloer meevalt. Bedenkt ook dat het een investering is voor jaren woongenot.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline