Beleggen in vastgoed in Rotterdam: waar moet je aan denken? 0

Beleggen in vastgoed in Rotterdam-

Steeds meer Nederlanders beleggen in vastgoed. Door de historisch lage spaarrentes is het tegenwoordig niet meer aantrekkelijk om geld op een spaarrekening te laten staan. Daarentegen trekt de huizenmarkt juist enorm aan. Vooral in de randstad zien we een explosieve groei in vraag naar huurwoningen. Wie meer uit zijn belegging wilt halen, doet er dan ook goed aan om een pand in Rotterdam te kopen. Maar waar moet je aan denken als je in vastgoed wilt investeren?

Huisvestingsvergunning Rotterdam

Allereerst is het belangrijk om het gemeentebeleid in Rotterdam goed na te lezen. Ben jij bijvoorbeeld op de hoogte van de huisvestigingsvergunning die hier geldt? Deze vergunning moet door huurders aangevraagd worden als ze in een HVV-gebied willen gaan wonen. De huisvestingsvergunning Rotterdam is vooral belangrijk voor huurders, maar ook als (particulier) belegger in vastgoed is het belangrijk om de regels goed te kennen.

Ben je niet bekend in Rotterdam? Lees dan ook het overige gemeentebeleid goed door. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Bovendien moeten deze regels in de huurcontracten opgenomen worden. We kunnen begrijpen dat dit veel tijd kost, tijd die je eigenlijk niet kan missen. Daarom adviseren wij om een specialist in vastgoedbeheer in te schakelen. Kies bij voorkeur voor een vastgoedbeheerder die gevestigd is in Rotterdam. Zo weet je zeker dat alles klopt.

Aankoopbegeleiding

Rotterdam behoort tot één van de populairste steden van ons land. Ieder jaar groeit het aantal inwoners met maar liefst 7%! Geen wonder dat de vraag naar huurwoningen groot is. Hierdoor is investeren in vastgoed in deze stad zeer populair. Niet dat dit eenvoudig is, want het woningaanbod is beperkt. Daarnaast zijn er meerdere straten in Rotterdam die minder geliefd zijn. Let daarom ook op de criminaliteitscijfers en de vraag naar woningen in specifieke wijken. Hierdoor weet je zeker dat jouw investering de moeite waard is.

Wil je zeker weten hoe je het hoogste rendement kunt behalen? Schakel dan aankoopbegeleiding in. Er zijn ontzettend veel bedrijven in Nederland die een gedeelte van het vastgoedbeheer uit handen nemen. Hierbij geldt ook dat ze door middel van aankoopbegeleiding waardevolle informatie aan de belegger kunnen geven. Sommige beleggers twijfelen om extra geld in een professionele vastgoedbeheerder te steken, maar dit kan enorm veel voordelen hebben. Zodra je weet welke panden de moeite waard zijn, ben je ook direct van een hogere slagingskans verzekerd. Met professionele aankoopbegeleiding haal je alles uit jouw investering.Aankoopbegeleiding zoeken

Commercieel beheer

Een pand kopen is helemaal niet zo moeilijk. Als je over voldoende financiële middelen beschikt is de koop zo voltooid. Natuurlijk betekent dit niet dat je direct van jouw investering kunt profiteren. Daar is nog meer voor nodig. Het pand levert immers nog niks op als deze niet verhuurd wordt. Daarom is het belangrijk om veel tijd en aandacht in het commercieel beheer te steken. Gelukkig zijn er ook nu weer specialisten te vinden die deze taak uit handen kunnen nemen. Met hun slimme onderhandelingstechnieken zorgen ze voor een snellere doorloop en weinig leegstand. Zo behaal je uiteindelijk veel meer rendement!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline