Bevorder de verkoop van het huis met etherische oliën 0

grapefruit-100-etherische-olien-1_900x

Staat jouw huis al een tijdje te koop en wil het nog niet echt lukken om kijkers te overtuigen? Je hebt werkelijk alles al geprobeerd: van het maken van een verse cake tot het verbouwen van je woning aan toe. En nog steeds is er niemand die het huis ook daadwerkelijk wilt kopen, aan kijkers daarentegen geen gebrek. Dit kan enorm frustrerend zijn en onwijs veel onbegrip opleveren. Waar ligt het immers aan dat jouw woning een stuk minder snel verkocht wordt en dat het huis om de hoek binnen 2 weken weg was? Veel heeft te maken met sfeer en het zogenaamde ‘wow-effect’ bij binnenkomst. Een manier waarop je dit kunt bereiken is door etherische olie kopen.

Wat zijn etherische oliën?

Allereerst is het belangrijk om te beseffen wat etherische oliën eigenlijk precies zijn. Dit is een vol natuurlijk product en kan, mits deze met respect behandeld wordt, een positieve invloed hebben op de gezondheid en gemoedsrust van de mens. Deze oliën worden door middel van een speciale aroma diffuser in de lucht verspreidt. Doordat etherische oliën zeer snel vervliegen in de lucht, zullen deze een volle en sterke geur afgeven. De meeste mensen zijn dol op deze geuren! Het is dan ook niet voor niets dat etherische oliën dikwijls worden gebruikt in spa’s en massagesalons, ze zijn enorm geliefd bij de mens en werken ook nog eens ontspannend en rustgevend.Grapefruit olie

Het effect van geuren op de hersenen

Het effect van geuren op de hersenen wordt vaak onderschat. Dit terwijl ons reukorgaan minstens zo belangrijk is als al onze andere zintuigen. Bedenk maar eens hoe vaak het is voorgekomen dat je een bepaalde geur rook en direct terug in een herinnering werd gezogen. Onze hersenen linken bepaalde geurtjes aan momenten in ons leven. Hierdoor is het goed mogelijk dat je op straat zomaar aan de keuken van je grootmoeder wordt herinnerd, simpelweg door het ruiken van een kaneelgeur. Dit wetende is het eigenlijk ook logisch dat je mensen hun gemoedsrust kunt beïnvloeden door het gebruik van geuren. Uit onderzoek blijkt dat bepaalde geuren een stofje afgeven aan de hersenen, dit stofje wordt omgezet in oxytocine (knuffelhormoon) of gelukshormonen. Dit is dan ook de reden dat bepaalde geuren stress kunnen verlichten en vermoeidheid kunnen vervagen.

Hoe kunnen etherische oliën helpen bij de verkoop?

Etherische oliën kunnen de gemoedsrust van mensen beïnvloeden. Als kijkers al met een gestrest gevoel een ruimte binnenlopen, is de kans kleiner dat ze hier positief over zullen zijn. Positieve gedachtes zijn moeilijk te krijgen in een vol en druk hoofd. Door middel van etherische oliën geef jij de kijkers een stukje rust in hun hoofd. Hierdoor ontstaat er plek om over andere dingen na te denken, bijvoorbeeld aan jouw prachtige woning. Bovendien zal deze specifieke geur voortaan gelinkt worden aan jouw huis. Naast het beïnvloeden van de gemoedsrust zijn etherische oliën natuurlijk ook gewoon  bij uitstek geschikt om de woning een frisse oppepper te geven. Hiermee is het ideaal om nare geurtjes uit huis te verdoezelen, dit is ideaal voor gezinnen met huisdieren of mensen die binnenshuis wel eens een sigaretje opsteken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline