Hoe maak je een echte man cave? 0

Hoe maak je een echte man cave?

Ben je een vrijgezelle man die graag zijn vrienden over de vloer heeft? Dan heb je vast een ruimte in je huis omgetoverd tot een man cave. Of misschien mag je wel, als je een vrouw hebt, een van de ruimtes in huis daarvoor benutten. Hoe dan ook, een kamer inrichten tot een echte man cave is een feestje dat je niet wilt missen. In een mancave zijn een aantal dingen essentieel. Voordat je los gaat als een olifant in een porseleinkast, helpen we je graag op weg met de onmisbare dingen voor in je mancave. Heel veel plezier gewenst met de inrichting van jouw speciale plek in huis!

Tip 1: De nodige apparaten

Met apparaten bedoelen we niet de stofzuiger of het strijkijzer. Als je de juiste apparaten wil voor een mancave, zal je hoe dan ook een Game PC kopen. De allerbeste en -sterkste Came PC’s vind je bijvoorbeeld op https://www.lalashops.nl. Daarnaast horen in een mancave ook een groot televisiescherm, een sound cinema systeem om het geluid van je game lekker hard te zetten, andere game consoles zoals een Playstation en als je de ruimte hebt een Arcadekast. Misschien heb je er wel een tweede scherm, zodat iedereen lekker bezig kan zijn als je veel vrienden over de vloer hebt. Het is niet erg om te overdrijven. De mancave is jouw plek, dus je mag lekker losgaan.

Tip 2: Meubilair en accessoires

De meubels zijn natuurlijk ook heel erg belangrijk. Het fijnste om in je mancave te hebben is een grote en stevige hoekbank die ook makkelijk schoon te maken is. Een beetje bier of saus is zo gemorst. Zeker als een vriend al een paar biertjes op heeft. Die vlekken wil je natuurlijk makkelijk kunnen wegpoetsen. Een leren bank is daarom de beste keus. Zit je af en toe alleen in je mancave, omdat je even stoom wil afblazen? Investeer dan in een goede fauteuil met een uitklapbare voetensteun. Nu kun je relaxed achterover leunen.

Verder horen leuke accessoires thuis in een mancave, zoals posters met mooie vrouwen en items van je favoriete voetbalclub. Een Himalaya zoutlamp is ook goed om te hebben, want die geeft een mooi zacht licht en zuivert de lucht van alle elektronische straling.Himalaya zoutlamp

Tip 3: Klein keukentje

Als je een avondje met vrienden hebt georganiseerd, is er nog een ander ding dat niet mag ontbreken: bier! Dus als je bezig bent met een plan of bouwtekening voor je mannengrot, zorg dan dat daarin de aanbouw van een klein keukentje is opgenomen. Met natuurlijk de ruimte voor een koelkast en eventueel een vaatwasmachine. Dat scheelt heel veel lopen naar de keuken in het huis en afwassen. Heb je helaas niet de ruimte voor een keuken? Plaats hoe dan ook een koelkast voor alle drank. Heb je trek in hapjes later op de avond. Een airfryer past ook overal, bakt lekker krokant en is makkelijk schoon te maken. Dit mag dus nooit ontbreken voor vele onvergetelijke avonden met je vrienden.

Wat wil je nog meer?

Wat verder nog heel fijn is, zijn je sportspullen. Het is fijn om te zweten op je bench press als er geen pottenkijkers zijn. Als je mancave in een garage is, dan kun je makkelijk je fiets aan ophangbeugels kwijt. Heb jij nog meer tips die niet mogen missen in een mancave?

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline