Je woning persoonlijker maken doe je zo 0

Woon je sinds kort in een nieuwe woning? Of heb je pasgeleden je huidige woning op een make-over getrakteerd? Dan was het uiteraard je doel om een waar thuis te creëren. Helaas zien we steeds vaker het zogenaamde ‘showroom-gevoel’ in woningen en is de persoonlijkheid van de bewoners minder goed te voelen. Dit heeft een groot effect op de sfeer in het huis. Iedereen is in staat om een showroom na te bouwen, maar weet je ook hoe je meer diepte in huis brengt? Hoe je meer sfeer creëert en je eigen persoonlijkheid laat zien? Hoe je van een huis een thuis maakt? Nee? Dat leggen we uit in dit artikel!

Een canvasdoek zegt meer dan duizend woorden

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om een persoonlijke sfeer in huis te creëren? Doe dit dan met foto’s. Door middel van een prachtig canvasdoek kan jij de sfeer in huis binnen no-time veranderen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie foto van de (klein)kinderen, jouw gezin, je geliefde, je prachtigste vakantiefoto’s of ga voor een geweldige fotocollage. Niets is te gek. Een canvasdoek ophangen is de eerste stap naar een persoonlijke sfeer in huis.

Wil je dolgraag foto’s aan de muur hangen, maar wil je zo min mogelijk gaatjes boren? Kies dan voor een speciaal ophangsysteem. Tegenwoordig zijn er diverse ophangsystemen, waarbij het mogelijk is om een canvasdoek, foto of poster zonder het boren van gaten op te hangen. Daarnaast kan je ook nog regelmatig wisselen van decor, zonder dat de muur verder beschadigd wordt. Er zijn talloze ophangsystemen verkrijgbaar. Vraag daarom bij een leverancier om advies, zodat je altijd de beste keuze maakt voor jouw situatie en persoonlijke voorkeur!canvasdoek

Erfstukken

Als je de woning persoonlijker wilt maken, is het belangrijk dat je spullen die veel voor jou betekenen in het zicht zet. Denk bijvoorbeeld aan erfstukken van overleden dierbaren. Misschien heb je wel een prachtige kast of beeldje die nog van je grootmoeder is geweest. Het zou toch zonde zijn om deze op zolder of in de garage op te bergen? Plaats hem juist in het zicht. Dat geeft de ruimte niet alleen veel meer sfeer, maar maakt deze ook persoonlijker. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn om dagelijks over een mooie herinnering van jouw overleden dierbare te beschikken.

Verzamelingen

Ben jij iemand die al jarenlang beeldjes, muntjes, postzegels of andere dingen aan de verzameling toevoegt? Wil je misschien een speciale kamer inrichten met deze prullaria of wil je ze ergens wegstoppen, zodat je daar in de woonkamer geen last van hebt? Doe dit vooral niet! Een verzameling zegt veel over jou als persoon. Als bekende mensen een willekeurige kamer binnenlopen en jouw verzameling zouden bewonderen, weten ze direct dat dit jouw woning is. Daar zijn verder geen woorden voor nodig. Een verzameling vertelt over jou als persoon. Daarom kan het de woning ook een stuk persoonlijker maken. Het geeft de woning identiteit, een stukje persoonlijkheid. Stop een verzameling daarom ook nooit weg, maar laat deze vol trots zien! Kies bijvoorbeeld voor een vitrinekast met verlichting, zo kan je jouw verzameling pas écht goed tentoonstellen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline