Merk uitgelicht: Zuiver 0

zuiver stoelen tafel

In de huidige woontrends besteden we steeds meer aandacht aan detail en puurheid van onze meubels. Het Nederlandse merk Zuiver volgt deze trend al jaren. In onze zoektocht naar verschillende merken en woonstijlen, kwamen wij blij verrast uit op de producten van Zuiver. Dit merk is helemaal nog niet zo oud en is opgericht in 1998. Sinds die tijd bestormen ze de markt en is de kans groot dat jij hun meubels en accessoires al eens eerder langs hebt zien komen. Ze hebben hun handelsmerk echt gezet op ‘zuivere’ en pure producten. In hun collecties zie je dan ook vooral materialen als staal, wol en hout. In dit artikel bekijken we de collecties van Zuiver en gaan we nog eens dieper in op de noodzaak om ‘zuivere’ producten te kopen.

Het bijzondere ontwerp

Waarmee Zuiver zich vooral kenmerkt zijn de bijzondere ontwerpen die ze toepassen op hun design meubels. Na een beetje onderzoek kwamen we erachter dat de designers van dit merk enorm verschillend zijn. Niet alleen in leeftijd, maar ook in kennis, vaardigheden en interesses. Bij een samenwerking tussen deze partijen kan het dan ook bijna niet anders dan dat het een heel bijzonder resultaat zal opleveren. En dat zien we ook: Zuiver is rijk aan uitdagende en verschillende stijlen.

zuiver stoel

Bijzondere collecties

De collecties wisselen zeer regelmatig bij Zuiver, hierdoor blijven ze je verrassen met nieuwe en interessante ontwerpen. Er zitten ook bijzondere collecties bij, die regelmatig vernieuwd worden, die niet zo snel uit het assortiment verdwijnen. Zo heeft Zuiver pas echt naam gemaakt toen ze de Albert Kuip stoelen op de markt brachten. Deze kuipstoelen volstaan werkelijk in elke inrichting en kunnen je hele woning van sfeer doen veranderen. Je kunt ze gebruiken als eetkamerstoelen, maar je kunt ze ook beter tot hun recht laten komen als loungestoel, bij de bank of als bureaustoel. Daarnaast zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in zachte pasteltinten. Hierdoor passen ze perfect bij de populaire Scandinavische stijl en is het nog makkelijker om ze te combineren met je andere meubels. Ook aan zitcomfort is gedacht door de flexibele rugleuning.

Zuiver meubels

Natuurlijke materialen en duurzaamheid

Zuiver past eigenlijk perfect in alle woonstijlen, maar zeker in de woontrends van 2018 is dit merk perfect toe te passen. Waar we steeds meer neigen naar natuurlijke materialen en vooral duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, heeft Zuiver deze eigenschappen al jaren in het assortiment. Wij vinden dat het zo zijn charme heeft dat hout ook echt hout blijft. Geen rare fratsen of vreemde toepassingen. Natuurlijke materialen zijn al prachtig van zichzelf: de nerven die elk houtblok uniek maken, de prachtige belijnen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Doordat er bij het merk Zuiver ontzettend veel verschillende ontwerpers werken aan hun producten, zijn ze ook allemaal erg divers en verschillend. De kans dat je bij dit merk niet kunt slagen voor je lampen, stoelen, bijzettafels, dressoirs, loungestoelen of woonaccessoires is dan ook erg klein.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline