Showrek 0

Showrek

Heb je wel eens van een showrek gehoord en weet je wat de opties zijn? We laten je er graag kennis mee maken en dan zal je zien dat er veel mogelijkheden zijn. Lees het op je gemak door en geniet van jouw opties.

Mogelijkheden showrek

Er zijn ongekend veel mogelijkheden met een showrek of wandrek. Het is een mooie en open wanddecoratie. In elke ruimte van je huis is wel een plekje te vinden voor een showrek. Hoeveel showrekjes jij ophangt is afhankelijk van hoeveel zaken jij wilt delen met je huisgenoten en je bezoek. Laat jij graag je collectie zelfgemaakte kerstkaarten zien? Ben je fotograaf en heb je schitterende natuurfoto’s, dan wil je deze wellicht in huis tentoonstellen en er trots over vertellen. Ook in dat geval is een showrek een goed middel. Dit rek is te koop in diverse maten, kleuren en materialen, zodat er ook voor jouw interieur een geschikt wandrek te koop is. Kies je voor een metalen rek(je) dan geeft dat een industriële uitstraling. Kies je voor zwart dan wordt het zelfs een stoer item in huis. Je kunt het showrek ook als memobord gebruiken. Iedere huisgenoot kan er zijn berichtje in kwijt door het met een klemmetje op te hangen. Het gebruik van dit rek is even wennen, maar is vervolgens niet meer weg te denken als daar alle belangrijke boodschappen terecht komen. Het wordt dan vaak het eerste waar men naar kijkt als men thuiskomt.

Showrek als muurdecoratie

Een showrek is naast een praktische opbergplek ook een schitterende muurdecoratie, want ook leeg is het een fraai element in je woning. Omdat het voor diverse doeleinden gebruikt kan worden blijft het een blikvanger en wordt het nooit saai. De ene keer staat het vol kaarten, de volgende maand prijken er prachtige foto’s in. Je kunt er ook iets van maken dat in huis leeft bijvoorbeeld “wat eten we vandaag?”. Laat je huisgenoten recepten in het showrek ophangen en wie zich daartoe geroepen voelt of degene die er goed in is, kan dat recept maken. Zo kun je zelf allerlei dingen bedenken, waardoor het showrek “gaat leven” bij je huisgenoten. De creatieve kant van mensen wordt aangewakkerd! Hang een showrek in de hal met daarin duidelijk geplaatst een hartelijk welkom als bericht of een andere leuke tekst, in mooie letters bijvoorbeeld! De keuken leent zich ook bij uitstek voor een wandrek, uitgeknipte recepten, kook ideeën van de buurvrouw of buurman, wat moet er in de tuin gebeuren, wie is er aan de beurt om het gras te maaien? Wanneer kunnen de worteltjes en de radijsjes geoogst worden enz.? Oké, je kunt daarvoor een kalender gebruiken, maar een showrek is iets nieuws met wisselende ideeën en een mooie wanddecoratie tegelijkertijd.

Showrek voor wisselend gebruik

Een showrek is gemakkelijk aan te passen aan de ideeën die je ervoor krijgt en dat zullen er gaandeweg steeds meer worden. Het is ook gemakkelijk te verplaatsen en je kunt het eenvoudig op een andere plek hangen. Maar waarom zou je dat doen? Koop er gewoon nog een voor die andere plek! Verras je kind met een mooi wandrek op haar of zijn kamer. Jouw kind zal er snel een bestemming voor hebben gevonden! Een show- of wandrek vind je bij de woonaccessoires. Je hebt de keuze uit diverse maten en kleuren. Je kunt deze wanddecoratie aan de muur hangen, maar je kunt ook het model kiezen dat op een (houten) voet staat. Je hebt klemmetjes en haakjes nodig om dingen aan het showrek te hangen. Hang het rek in de breedte of in de lengte boven een bureau en kijk eens wat er mee gebeurt. Hoe zal het gebruikt gaan worden? Heb jij op de badkamer of in de buurt daarvan een showrek nodig? Dan kun je eens bij de badkamer voorbeelden kijken en dan je laten inspireren.

Showrek als origineel cadeau

Op zoek naar een origineel betaalbaar cadeau? Met een showrek zul je hoge ogen gooien. Koop er meteen knijpers en klemmetjes bij om spulletjes op te hangen, zodat het rek meteen gebruikt kan worden. Dit cadeau is geschikt voor alle leeftijden en alle gelegenheden. Voor kinderen is het een hippe aanvulling voor hun slaapkamer. Voor jouw vriend of vriendin die graag bakt en/of kookt kun jij alvast het showrek “vullen” met lekkere recepten, die jij bij hem of haar graag komt proeven (stille hint!). Gebruik het als een originele manier om een boodschap over te brengen of om iemand foto’s te geven, vastgehecht met een knijpertje aan het showrek. Let eens op de leuke reacties die jij zult ontvangen als je een showrek cadeau doet. Dat dit gezellige cadeau ook nog eens heel betaalbaar is, is een grote plus te noemen. De ruimte waarin deze wanddecoratie wordt gebruikt zal nooit meer saai of steeds hetzelfde zijn en je stimuleert de creativiteit van degene die dit showrek ontvangt. Het oude memobord in een nieuw jasje, ook verkrijgbaar met extra rekje voor tijdschriften.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline