Waarom is het slim om jouw screendoek te vervangen? 0

Nu het weer voorjaar is, beginnen veel mensen met renovatiewerkzaamheden in en om het huis. Vooral de tuin krijgt al snel een flinke opknapbeurt. In sommige gevallen moeten ook de screens er aan geloven. Screens gaan ontzettend lang mee, vaak langer dan dat jij er ooit gebruik van zal maken. Toch zullen de doeken uiteindelijk verweren. Soms ontstaan er zelfs gaten, waardoor het doek helemaal niet meer zo functioneel is. Wat doe je dan? Koop je een geheel nieuw screen of kies je voor het vervangen van de screendoek? In de meeste gevallen is een screendoek vervangen de beste optie. In dit artikel leggen we uit waarom.

Een nieuw screendoek zorgt direct voor een andere uitstraling

Waarom zou je een nieuwe screen aanschaffen als deze er nog prima uitziet? Als deze misschien nog maar enkele jaren oud is en prima functioneert? De meeste screens gaan ontzettend lang mee. Vaak worden ze vervangen als het screendoek beschadigd raakt. Hartstikke zonde, want het screen zelf en het screendoek zijn twee zeer verschillende onderdelen. Bovendien zijn screendoeken zo goed als universeel te noemen. Ook al is de screen al tientallen jaren oud, er is altijd wel een screendoek te vinden die hierop past.

Bovendien is het verschil tussen een nieuwe screen en enkel het vervangen van een screendoek groot. Voor circa €40,- per vierkante meter bestel je al een nieuw screendoek op maat. Een screen zou logischerwijs veel duurder zijn. Daarnaast geeft een nieuw screendoek de tuin direct een andere uitstraling. Het lijkt alsof jouw screen weer splinternieuw is!

Screendoek monteren? Dat doe je toch gewoon zelf!

Vaak zijn mensen in de veronderstelling dat het monteren van een Tibelly screendoek ontzettend lastig is. Daarom verwachten zij ook een flinke uitgave te moeten doen om een monteur in te schakelen. Dit is echter niet het geval. Vrijwel alle screendoeken zijn eenvoudig zelf te monteren. Hierbij is het wel verstandig om met twee personen te werken.tibelly screendoek

Heb je echt twee linkerhanden? Vraag dan om advies aan de leverancier en mensen in je omgeving. Als het echt nodig is kan er natuurlijk altijd een monteur komen, maar meestal kom je hier zelf met de hulp van vrienden of familie ook wel uit. Bovendien zal de leverancier je waarschijnlijk een gebruiksaanwijzing geven voor het monteren van een screendoek. Online kan je tevens filmpjes vinden om het monteren nog eenvoudiger te maken. Zo bespaar je een hoop geld en is enkel het doek bestellen voldoende om jouw screen weer zo goed als nieuw te maken.

Online bestellen

Voor het bestellen van een nieuw screendoek hoef je niet eens de deur meer uit. Dit doe je tegenwoordig eenvoudig online. In slechts een paar minuten kan je jouw gegevens invullen en een juiste keuze maken. Na het invullen van de maten krijg je te zien welke screendoeken bij jouw situatie passen en hoeveel dit ongeveer gaat kosten. Zo maak je altijd de voordeligste keuze. Vervolgens kan de leverancier een doek op maat leveren. Deze wordt eenvoudigweg bij jou thuisbezorgd. Zo eenvoudig kan het winkelen voor een screendoek zijn!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline