Warmte, gezelligheid en vermaak; de wondere wereld van de winterwoning 0

Zodra je over de post-summer blues heen bent die je ervoer in de druilerige periode die herfst wordt genoemd, is het tijd om weer aan de échte kou te gaan wennen; de winter staat weer voor de deur. Voor veel mensen is dat een periode om alleen naar buiten te gaan als het echt moet en zo vaak en lang mogelijk in hun schulp te kruipen. Maar in plaats van je puur en alleen voor de ongure weersomstandigheden te verstoppen, kun je hier juist zo’n gezellige tijd van maken! En dat door slechts enkele simpele stappen te volgen.

Aangename temperatuur

Ja. Logisch. Toch? Is ‘t ook. Maar naast de kachel opstoken en je woning opwarmen, zijn er meer dingen die je kunt doen. Dit is immers dé tijd om lekker op de bank onder een warm dekentje te kruipen en/of die kekke wollen trui weer ‘s uit je kast te trekken. Nu nog een lekkere kop koffie of een volle beker met zelfgemaakte warme chocolademelk en je geluk is compleet. Samen met een goed boek of een interessant tijdschrift zul jij je niet gauw vervelen!warmte chocolademelk

Versieringen

Ja, eerst moet die mijter met z’n controversiële helpers nog ‘s ‘t land uit en dan kun je zonder schuldgevoel je kerstversieringen van zolder halen. Misschien zul je wel naar buiten moeten om een nieuwe boom te gaan halen. Sorry. Ja, tenzij je je bedient met een plastic exemplaar, natuurlijk. Hoe dan ook, tijd om je helemaal uit te leven met decoraties die zijn gericht op de Mooiste Tijd van ‘t Jaar, het uiteinde ervan en het nieuwe begin. Ga volledig op in de feestmaand december en kijk reikhalzend uit naar wat het voorjaar je gaat brengen.

Entertainment

Misschien heb je je hele collectie aan cd’s, lp’s, cassettes, videobanden, dvd’s en blu-rays al voor de zoveelste keer de revue doen passeren. En voor nieuw materiaal moet je weer de deur uit! Nou ja, eigenlijk niet. Je kunt ook een abonnement nemen om streamingdiensten voor muziek en video, zoals Spotify, Deezer, Netflix en Prime Video van Amazon. Hierop vind je ongetwijfeld je favorieten terug, zodat je waar en wanneer jij wilt je oren en ogen kunt verwarmen met de mooiste muziek en je favoriete films en series!

Koppen, schotels en schalen

Af en toe wordt het tijd om jezelf eens op iets lekkers te trakteren om ervoor te zorgen dat je iets warms door je keel – en in je maag – krijgt. Gelukkig kun je je hierbij op de schitterende en praktische koppen, borden en schalen van Blomus baseren! Zeker de dubbelwandige glazen zijn hierbij reuzehandig. Ze houden je drank warm maar zorgen ervoor dat je je handen niet kunt bezeren aan een te warme mok. Ook voor het serveren van wijn ben je bij dit merk helemaal aan het juiste adres.

blomus borden

Neem het ervan deze winter!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline