Een duurzame overkapping of carport 0

Een duurzame overkapping of carport

In het afgelopen jaar werd onze tuin steeds belangrijker. Het is in tijden van thuiswerken en isolatie de ideale plaats om een frisse neus te halen en even van het weer te genieten. Nu de lente op komst is krijgen we steeds vaker de neiging in de tuin te zitten en wat zonnestralen te vangen, ook al is het daar eigenlijk te koud of te nat voor. Gelukkig bestaan er manieren om ondanks het tegenvallende weer heerlijk van de tuin te kunnen genieten. Een terrasoverkapping kan een uitkomst bieden. Die beschermt je namelijk tegen regen, wind en kou in de herfst, winter en lente, en houdt de ergste warmte tegen in de zomer. Dat zorgt ervoor dat je het hele jaar lang van je tuin kunt genieten. Maar hoe maak je jouw overkapping naast mooi en nuttig ook nog eens duurzaam?

Aluminium overkappingen

Een overkapping van aluminium kan een duurzame keuze zijn. Aluminium roest namelijk niet en is onderhoudsvriendelijk. Ook is het tegen de meest extreme weersomstandigheden bestand. Dat alles zorgt ervoor dat jouw aluminium overkapping een lange levensduur heeft en niet snel vervangen hoeft te worden. Ook ligt de prijs van een aluminium overkapping doorgaans een stuk lager dan die van een houten overkapping. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook goed voor de portemonnee.

Ambachtelijke Bozarc overkappingen

Overkappingen van Bozarc zijn bijzonder. Bozarc is een familiebedrijf dat onder andere carports, terrasoverkappingen en fietsenstallingen produceert. Er zijn verschillende dakbedekkingen mogelijk, van lichtdoorlatend transparant tot warmte- en zonwerende. Door het lichte materiaal geeft een Bozarc overkapping een gevoel van ruimte. Zelfs de zonwerende dakbedekking laat een gedeelte van het zonlicht door, zodat je niet in het donker zult zitten.

Bozarc carports

Zoek je een manier om je auto te beschermen tegen het weer? Dan is een Bozarc carport een uitkomst. Een Bozarc carport heeft alle voordelen die een Bozarc overkapping heeft. Ze zijn duurzaam en stevig, en beschermen je auto tegen extreem weer zoals hagel en wind. Ook zorgt een Bozarc carport ervoor dat je autoruiten minder snel bevriezen in de winter.

Een duurzame keuze

Bozarc staat bekend om zijn duurzaamheid. Het merk is namelijk zorgvuldig in het selecteren van zijn leveranciers en kijkt goed waar zijn materialen vandaan komen. Dit is belangrijk om de kwaliteit te garanderen, maar ook om er zeker van te zijn dat ze op een duurzame manier worden geproduceerd. Alle gebruikte materialen zijn volledig recyclebaar, en dat is goed voor je ecologische voetafdruk. Bozarc overkappingen zijn sterk en daardoor extra duurzaam. Ze zullen minder snel slijten dan bijvoorbeeld een overkapping van hout, waardoor je er langer mee doet.

Het bedrijf haalt daarnaast zelf 78% van zijn energie uit zonnepanelen. Wanneer je een overkapping van het merk Bozarc koopt weet je dus dat je voor duurzaamheid kiest.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline