Blinds maken de jaloezie weer hip 0

blinds hip

Misschien heeft u de term weleens horen vallen in een hip interieurprogramma, of kan de buurvrouw niet ophouden over de nieuwe exemplaren die zij voor de ramen heeft hangen: blinds. Maar wat zijn dat nou eigenlijk, en wat is er zo fantastisch aan? Staak uw zoektocht, wij leggen het graag aan u uit. Blinds zijn niets meer en niets minder dan jaloezieën. Nu horen we u haast denken: die lelijke aluminium raambekleding die elk kantoor gebruikt als gordijnen? En daar zit hem dan precies het verschil. Blinds zijn juist heel trendy, en een lust voor het oog! Zelfs de aluminium exemplaren zijn tegenwoordig erg hip, zelfs een lust voor het oog. Strak, elegant en stijlvol, dat zijn blinds!

Eenvoudig schoon te houden

Met blinds heeft u niet alleen raamdecoratie die helemaal bij de tijd is, maar geniet u ook nog eens van enorm gebruiksgemak. Jaloezieën staan er natuurlijk om bekend dat zij veel makkelijker schoon te houden zijn dan, bijvoorbeeld, gordijnen. Blinds hoeven niet in de was, maar neemt u simpelweg af met een doekje en ze zijn weer als nieuw. Nu is dat natuurlijk al een hele belangrijke reden om blinds te verkiezen boven andere soorten van raamdecoratie, maar er is nog veel meer wat ervoor zorgt dat deze jaloezieën de juiste keuze voor uw ramen zijn.

blinds kamer

Gebruiksgemak

Naast hun mooie look en gebruiksgemak wanneer het schoonmaken betreft kleven er nog veel meer voordelen aan het inzetten van blinds als raamdecoratie. Zeker wanneer u deze plaatst tegenover het ophangen van gordijnen of rolgordijnen. U bepaalt namelijk heel makkelijk zelf hoeveel lichtinval u in huis heeft en de mate van inkijk die voorbijgangers hebben. Een trek aan de touwtjes, de een of andere kant op, en u heeft altijd raamdecoratie op maat. Dat is, vergeleken met gordijnen die u open of dicht doet, een hele vooruitgang. Opgeteld bij de sfeervolle uitstraling en het gemak waarmee blinds zich laten schoonmaken zijn deze (houten) jaloezieën de ideale raamdecoratie in elk huis.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline