Eenvoudig een rolluik bestellen binnen enkele eenvoudige stappen 0

Eenvoudig een rolluik bestellen

 Heb je formaten van de rolluiken en wil je nu overgaan naar het bestellen van rolluiken naar wens? Ga dan direct een prijs berekenen van rolluiken op maat bij Rolluiken33.nl. Je kunt online eenvoudig en snel een prijs berekenen en ook meteen een bestelling plaatsen. Let op, de prijs die je berekent via de webwinkel van Rolluiken33 is alleen van het rolluik zelf. Wil je de montage ook laten verrichten door Rolluiken33? Dan kun je een meetafspraak inplannen door contact op te nemen met hun. Hieronder leggen we je uit hoe je een rolluik kunt gaan bestellen. Bekijk de stappen goed en je kunt direct rolluiken bestellen zonder enige problemen.

  • Welke type rolluik ga je toepassen?

De eerste stap voor het samenstellen van een rolluik is een type kiezen. Je kunt bij Rolluiken33 kiezen uit drie merken: Alutech, Heroal of Verano. Verano is een Nederlands merk, Heroal is de grootste aanbieder van Europa en Alutech is de goedkoopste optie. Op de webwinkel kun je meer lezen over alle drie de types. Alle drie de merken zijn handbediend of elektrisch leverbaar.

  • Het formaat

Wanneer je een type hebt gekozen, gaan we door naar de volgende stap. Een van de belangrijkste punten bij het bestellen van een rolluik is het formaat. Zorg ervoor dat je de juiste maten hebt gemeten en vul altijd het gatmaat in. Bij het personaliseren van je rolluik kun je vervolgens kiezen of je jouw rolluik tegen de kozijn of muur wilt gaan toepassen. Bij tegen de muur, worden de extra centimeters erbij berekend door Rolluiken33.nl.

  • Naar wens samenstellen

Wanneer je een rolluik hebt gekozen en het formaat hebt ingevuld, ga je vervolgens een type naar wens samenstellen. Je kunt het rolluik compleet personaliseren. Je kunt kiezen voor een kastvorm, kleur van lamellen en omkasting, bediening (hand, schakelaar of afstandsbediening), eventueel een rolluikslot en nog veel meer. Wanneer je alle stappen hebt doorlopen, heb je jouw rolluik samengesteld en kun je gaan bestellen. De rolluiken prijzen bij Rolluiken33 zijn het goedkoopst.

Productieproces en levertijd

Wanneer je online een bestelling doorzet op Rolluiken33.nl, gaat jouw bestelling direct naar het productieproces. Daar wordt jouw bestelling compleet naar wens op maat gemaakt. Het productieproces duurt 1-2 weken bij Rolluiken33. Dit is een stuk sneller dan meeste aanbieders. Wanneer jouw bestelling uit het productieproces komt, wordt er meteen een leverdatum met je afgesproken. Rolluiken33 neemt contact met je op en binnen 1 werkdagen kan er dan ook uitgeleverd worden.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline