4 × structuurtips voor jouw speelgoed opbergmand 0

4 × structuurtips voor jouw speelgoed opbergmand

Speelgoed dat alsnog zoek raakt, ondanks dat alles in een speelgoed opbergmand ligt: papa’s en mama’s weten er alles van. Vooral als je meerdere kinderen hebt, is dit een probleem dat zich steeds vaker aandient. Werkelijk waar om gek van te worden af en toe! Omdat het nooit te laat is voor een omslagpunt, behandelen we in dit artikel enkele eigenzinnige structureer tips die jouw leven (en die van je partner) voorgoed zullen veranderen. Lees gauw verder en neem de tips tot je!

Speelgoed op kleur sorteren

Vaders en moeders met een fotografisch geheugen opgelet, want dit is de tip bij uitstek die jou het beste past. Je weet namelijk vast goed welke kleur een specifiek autootje of diertje heeft. Leg het speelgoed daarom niet telkens op een andere plek terug, maar plaats hem in het rijtje speelgoed dat exact dezelfde kleur heeft. Wedden dat je je nooit meer zult afvragen waar dat hondje ook alweer lag? 

Manden labelen

Heeft jouw zoon of dochter veel verschillende varianten van speelgoed, die onder te verdelen zijn in verschillende rubrieken? Schaf dan meerdere manden aan en gebruik voor iedere soort een mand. Zo heb je alle knuffels gebundeld op een plek evenals de auto’s, poppen en ballen. Om in een oogopslag te zien welke mand bij welk speelgoed hoort, voorzie je ze stuk voor stuk van een label. 

Andere kleuren per kind

Een andere structuurtips die we je niet willen onthouden, is het kiezen van een andere kleur mand per kind. Ondanks dat het jongere broertje of zusje vaak hetzelfde wil als zijn of haar oudere familielid, is het in dit geval minder handig. Als ouder kun je daardoor, maar beter besluitvaardig zijn en zelf de manden kopen, want zo krijg je het minste gezeur. 

Vakjes maken in de mand

Heb je geen zin of vind je het te duur om meerdere manden aan te schaffen? Breng dan vakjes aan in de mand. Online kun je gemakkelijk aan ‘scheidingswandjes’ komen, waardoor je straks in een oogopslag kunt zien welk speelgoed je waar hebt liggen. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline