Cortenstalen bloembak kopen? Hier moet je op letten! 0

Cortenstalen bloembak kopen

De cortenstalen bloembak is enorm in opmars. De populariteit voor deze bijzondere bloembakken lijkt ongekend. Met de oranjebruine roestige kleur geven ze iedere tuin een waanzinnige uitstraling. Natuurlijk, warm en te hergebruiken: dat zijn de kerningrediënten van de cortenstalen bloembak. Dit zijn tevens ook de grootste voordelen.

Deze mooie plantenbakken kan jij ook zelf in de tuin hebben. Koop deze mooie bakken bijvoorbeeld bij speciaalzaken zoals Godu Tuin, hier vind je cortenstalen bloembakken in overvloed! Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor er altijd wel een bloembak te vinden is die op jouw wensen aansluit. Wil jij binnenkort een eigen cortenstalen bloembak kopen en ben je benieuwd waar je op moet letten? Wij zetten een aantal tips voor jou op een rijtje.

Corten bloembak vierkant of rond?

Voor welke vormgeving kies jij? Corten bloembakken zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. De vormgeving verschilt dan ook enorm. Kies jij voor een strakke corten bloembak vierkant of ga je voor een meer organische vorm? Dit hangt voornamelijk van je eigen smaak af. Daarnaast natuurlijk ook van het tuininterieur.

Bij een strakke en moderne tuin is het mooi om voor een rechthoekige bloembak te kiezen. Hierdoor vormen de lijnen in de tuin een eenheid, dit creëert rust. Een fijne tuin om heerlijk in te vertoeven.

Als je juist dol bent op een natuurlijke en speelse tuin, adviseren wij een ronde vorm aan. Deze brengt een speels contrast tegen de huidige strakke lijnen van de tuin, waardoor de uitstraling optimaal is.  ronde Corten bloembak

Formaat

Natuurlijk is het formaat van de bloembak ook van essentieel belang. In een kleine tuin zal je logischerwijs een kleinere bloembak plaatsen dan als je een gigantische lap grond tot je beschikking hebt. Bovendien is het ook belangrijk om over de beplanting na te denken. Ben je dol op grote en robuuste planten of wil je liever iets kleins en sierlijks? Een kleine en sierlijke plant zal minder tot zijn recht komen in een grote pot. Kies dan ook voor een kleiner formaat pot. Al deze factoren zijn van belang als je het formaat van de pot gaat uitkiezen.

Ben je benieuwd hoeveel ruimte er beschikbaar is in de tuin? Bekijk dan eerst welke cortenstaal bloembakken je mooi vindt en schrijf de afmetingen op. Plaats deze afmetingen vervolgens met kranten of boeken in de tuin. Zo krijg je een goed idee van het formaat en kan je tevens zien of er voldoende bewegingsruimte om de pot blijft.formaat cortenstaal bloembakken

Cortenstalen bloembak van topkwaliteit

Cortenstaal is een geweldig materiaal en kan prima tegen een stootje. Bovendien zal deze haast nooit verweren als het lang buiten staat. Ook is het materiaal vorstbestendig. Doordat het vrijwel geen vocht opneemt, kan het ook niet kapotvriezen in de winter. Hierdoor kan je de bloembak gewoon buiten laten staan in de vrieskou. Bedenk wel dat er kwaliteitsverschillen zitten tussen de bloembakken. Als je bij een voordelige leverancier een paar bloembakken op de kop kan tikken en je je verbaast over de prijs, moet je jezelf wel afvragen hoe dit kan. Hoe kan het zijn dat je bij andere leveranciers misschien meer dan het dubbele moet afrekenen? Er moet een kwaliteitsverschil zijn om die prijsverschillen te verklaren. Kies daarom altijd voor een leverancier die cortenstalen bloembakken van topkwaliteit verkoopt. Dit betaalt zich altijd

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline