De nieuwste trends op het gebied van tegels! 0

tegels

Grotere, krachtigere kleuren, weelderige texturen en warme, aardetinten zullen allemaal te zien zijn in de nieuwste trends interieurontwerpen die allemaal worden weerspiegeld in de nieuwste collecties badkamer tegels en vloertegels. Moderne tegel productietechnieken hebben de weg geëffend voor het creëren van een indrukwekkend scala aan texturen, 3D-effecten en perfecte replica’s van natuurlijke producten zoals hout, terrazzo en marmer, allemaal trends waarvan we het komende jaar nog veel meer zullen zien.

3D-effect tegels

Tegels met 3D-effect zijn meestal gemaakt van porselein en bieden een duurzame en slijtvaste oppervlakte afwerking voor in huis die geschikt is voor alle verticale toepassingen. Deze tegels kunnen worden gebruikt om kenmerkende elementen te creëren in het hele interieur van uw huis, bijvoorbeeld vanuit de woonkamer, of als badkamer met wandtegels en zelfs als achterwand tegels in de keuken, en zijn vooral effectief in combinatie met strategisch geplaatste verlichtingsarmaturen die markeer de driedimensionale patronen en ontwerpen. De ultramoderne Biscuit-collectie bevat een reeks tactiele tegel patroon met 3D-effect die kunnen worden benadrukt door speciale verlichting om een ​​echt opvallende en gewaagde look te creëren in uw volgende ontwerp project.

3D-tegels

De collectie vloertegels van Konvek biedt prachtige kleurvariatie en een bol 3D formaat die geschikt zijn voor alle spatschermen of hele wanden

Natuursteen: marmer en terrazzo tegels

Natuursteentegels zijn altijd trendy en bieden een tijdloze elegantie in elk interieur. In 2021 verwachten we echter nog veel meer marmeren tegels (evenals porseleinen marmerlooks) in zowel witte als zwarte opties, evenals klassieke terrazzotegels. Terrastegels hebben een behoorlijke impact gehad in onze interieurontwerpen in 2020 en leveren een duurzaam en slijtvast oppervlak op dat in alle ruimtes van het huis kan worden gebruikt. Deze stevige tegels vormen een prachtige aanvulling op het kleurenpalet van uw huis en creëren een verrassend neutraal element dat uitzonderlijk goed kan worden gecombineerd met een breed scala aan kleuren, materialen en afwerkingen, net als marmeren tegels. Deze unieke eigenschappen zorgen voor de tijdloze aantrekkingskracht van uw ontwerp, waardoor natuursteen en terrazzo tegels een uitstekende keuze zijn voor elk ontwerp project.

Teknika

Terrazzo Tegels bieden een weelderige, tijdloze uitstraling in huis, terwijl ze ook het perfecte complementaire materiaal zijn voor krachtige kleuren en materiaalkeuzes, zoals diepe houtskool tinten, heldere metalen hardware en gewaagde kenmerkende kleuren.

Vintage en retro tegels

Het creëren van een warme en gezellige sfeer vol charme, vintage en retro geïnspireerde tegels zullen in 2021 en daarna in interieurs blijven opduiken. Deze collecties bieden wederom een ​​heerlijk tijdloze optie en kunnen door het hele huis voor een breed scala aan toepassingen worden gebruikt; ze kunnen een perfecte aanvulling zijn op een make-over van een huis in historische stijl, een knipoog naar het erfgoed van het huis of als alternatief kunnen ze worden gebruikt om een ​​gevoel voor patroon en kleur te introduceren in een meer moderne of eigentijdse ruimte.

Vintage tegels

De prachtige porseleinen tegels van Tranquil bevatten een reeks spannende vintage en retro geïnspireerde patronen in de collectie en kunnen worden gebruikt als een speciale wand- of vloertegel, wat flexibiliteit biedt in je volgende project.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline