Een elektronisch bidet; een onmisbaar item voor in iedere badkamer! 0

bidet kopen

Nog niet veel mensen in Nederland zijn bekend met het moderne bidet. Maar veel mensen in Amerika, Japan of andere landen in Azië weten inmiddels bijna niet meer beter. Het toiletpapier wordt daar als ouderwets gezien en misschien zelfs een beetje primitief.

Maar waarom kiezen steeds meer mensen voor een bidettoilet als vervanger van toiletpapier? Zoals eerder gezegd wordt dat traditionele en schurend toiletpapier steeds meer als ouderwets gezien. Daarnaast kiezen steeds meer mensen tegenwoordig voor comfort en hygiëne. En dit is waar een douchewc al gauw uitkomst biedt.elektrische bidettoilet

Wat is een bidettoilet precies?

Een bidettoilet is een toiletbril met een ingebouwde watersproeier, deze watersproeier zorgt er doormiddel van fijne en aangename waterstraal voor dat uw onderlichaam grondig wordt gereinigd. Hierna kan er gebruik gemaakt worden van de ingebouwde föhninstallatie om u weer te drogen. En dit allemaal met enkele drukken op de knop op het zijpaneel van de douchewc of de meegeleverde afstandsbediening met ophangmogelijkheid. Dit is het basisprincipe van het moderne bidet.

Verder kan een bidet ook over vele andere luxe en welness functies bestaan. Denk bijvoorbeeld aan een verwarmde zitting, een softclose bril, geurzuivering of zelfs een automatisch openende toiletdeksel die open gaat zodra u het toilet of de badkamer betreedt.

Waarom een modern bidet?

Het moderne bidet is de oplossing voor mensen die kiezen voor hygiëne. Omdat er geen handmatige handelingen meer bij het reinigen van uzelf na het toiletbezoek komen kijken maar u simpelweg drukt op de knop en de douchewc doet de rest.

Daarnaast is het wassen van het onderlichaam doormiddel van water bewezen vele malen schoner dan met hardnekkig toiletpapier. De beste vergelijking die je hier kan maken is met het douchen, dat is toch ook vele malen hygiënischer wanneer je dit met water doet in plaats van dat u uw iedere ochtend wast met papier? Ook de afwas, het wassen van kleren of het wassen van de auto zijn goede voorbeelden van wassen met water. We wassen dit allemaal met water, en om een goede reden, omdat dit beter werkt. Dit geldt ook voor uw onderlichaam na het toiletbezoek. Het wassen met water is op alle vlakken gewoon schoner.

Ook als een bidettoilet door meerdere personen wordt gebruikt blijft hygiëne gegarandeerd. Vóór en na ieder toiletbezoek reinigt de antibacteriële sproeikop zichzelf met water zodat de sproeikop altijd schoon blijft. elektrische bidettoilet

Verschillende douchewc’s

Verschillende websites zoals Bidet.nl bieden verschillende bidetsystemen aan die eenvoudig online te bestellen zijn. Ieder bidet model is net iets anders, belangrijke verschillen zijn dat sommige wel of geen föhninstallatie heeft, of het om een elektronisch of mechanisch bidet gaat, of het bidetsysteem via een afstandsbediening of zijpaneel bedient wordt etc.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een douchewc of simpelweg wat meer wilt lezen over deze innovatieve toiletpapier vervangers raden wij zeker aan om een kijkje te nemen op www.bidet.nl, er staat hier veel informatie bijvoorbeeld over het gebruiken van een bidet maar ook kunt u zich oriënteren op verschillende soorten bidets die dit team uit Capelle aan den IJssel u te bieden hebben.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline