Houd insecten buiten de deur met nieuwe horren! 0

Houd insecten buiten de deur met nieuwe horren!

De verkoop van horren schiet ieder jaar weer door het dak heen. Vooral gedurende de zomermaanden is de verkoop niet te stoppen. Ben jij van plan om de komende zomer nieuwe horren aan te schaffen? Wacht dan niet te lang, want de kans bestaat dat de wachttijden al erg lang zijn. Hierdoor is zelfs het risico groot dat je hier de komende zomer al geen plezier meer aan zult beleven.

Heb je al horren en ben je simpelweg op zoek naar nieuwe? Dan weet je waarschijnlijk maar al te goed waar je rekening mee moet houden. Heb je nog helemaal geen horren in huis? Dan wordt het tijd om de voordelen hiervan te ontdekken. In dit artikel nemen we je mee in de voordelen van horren én waarom deze tegenwoordig niet meer mogen ontbreken in huis.

Verschillende soorten horren op een rijtje


Wanneer je op zoek gaat naar dé perfecte horren voor jouw woning, dan zal je al snel van een koude kermis thuiskomen. Het aanbod is namelijk zó groot, dat je waarschijnlijk al overweldigd bent alvorens je zoektocht daadwerkelijk kan beginnen. Hieronder vertellen we weer meer over de populairste soorten hordeuren van dit moment.

  • De dubbele hordeur is echt de trend van dit moment. Ze zijn uitermate geschikt voor de wat bredere deuropeningen en bieden talloze voordelen. Daarnaast zien ze er ook nog eens gewoon heel stijlvol uit. Bovendien maken dubbele hordeuren gebruik van een bijzondere constructie, waardoor het mogelijk blijkt om slechts een deel van de deur af te sluiten en de rest open te laten staan. Hierdoor beschik je over gemak, comfort en bescherming tegen insecten in één. Meer heb je niet nodig.
  • Plissé horren zijn uitermate stylish en passen voor vrijwel iedere deur en raam. Niet gek ook, want ze kunnen geheel naar wens en volledig op maat worden gemaakt. Hierdoor beschik je altijd over de juiste hor voor het juiste moment.
  • Imklem horren kunnen, zoals de naam al doet vermoeden, in het kozijn worden geklemd. Dit zorgt voor extra gemak tijdens het openen en het sluiten van het raam.

De grootste voordelen van horren in huis

Maar waarom zou je toch kiezen voor horren in huis als er ook andere manieren zijn waarop je je huis insectvrij kunt houden? Bijvoorbeeld door te spuiten met insectenspray of door simpelweg alle ramen en deuren zo goed mogelijk gesloten te houden?

Allereerst natuurlijk om de hygiëne. Het is van essentieel belang dat een woning voldoende geventileerd wordt. Zeker gedurende de warmste dagen van het jaar. Met een goede hor houd je insecten buiten de deur én weet je zeker dat de luchtkwaliteit in huis optimaal blijft.

Daarnaast kunnen horren ook nog een grote rol spelen in het verbeteren van de gezondheid van hooikoortspatiënten. De zomermaanden kunnen voor hun heel vervelend zijn omdat ze last hebben van rondzwevende pollen. Bij het openen van de ramen en deuren kunnen deze ook gedeeltelijk in huis komen. Niet fijn voor het wooncomfort! Een goede hor kan deze pollen grotendeels tegenhouden, waardoor jij alsnog profiteert van voldoende ventilatie én minder last heb van je hooikoorts.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline