Keralit voor jouw gevel 0

Keralit voor jouw gevel

Ben je op zoek naar gevelbekleding voor de woning? Keralit kunststof gevelbeplating is een absolute aanwinst voor iedere woning. In deze blog hebben we alle voordelen van Keralit op een rijtje gezet.

Waarom Keralit?

Keralit is de beste ontwikkeling van de afgelopen jaren voor gevelbekleding. Kunststof gevelbekleding is onderhoudsarm en ziet er geweldig uit. Omdat Keralit onderhoudsarm is, is schilderen niet meer nodig. Daarnaast is de gevelbekleding van kunststof en heeft daardoor een veel langere levensduur dan houten gevelbekleding. Uniek aan de Keralit gevel en dakrand is dat de gevelbekleding niet meer van het hout te onderscheiden is. Dat komt door de houtnerf. Zo combineer je het comfort van kunststof gevelbekleding met de warme uitstraling van houten gevelbekleding.

Vaak zien we bij traditionele gevelbekleding zoals hout dat het naarmate de jaren verstrijken verslechtert. Tot op het punt dat het vervangen moet worden. Dit kan doordat het rot is geworden of als het helemaal verkleurd is. Gelukkig is dit probleem verleden tijd wanneer er gekozen wordt voor kunststof gevelbekleding. Dat kan namelijk niet rotten en is kleurvast. En dat voor vele jaren. Het enige wat gedaan moet worden is een keuze maken uit de meer dan 37 verschillende kleuren. Dat kan natuurlijk ook lastig zijn.

Gelukkig is er daar een Keralit Visualisator voor. Wanneer je dit opzoekt op internet kan je een type huis selecteren. Vervolgens kies je de panelen die je wil. Dit kan sponningdeel 143, sponningdeel 190 en potdeksel 177 zijn. Hier kan je ook kiezen voor verticale of horizontale bevestiging. Vervolgens kan je alle verschillende verkrijgbare kleuren kiezen om te zien hoe het eruit zal zien op het soort huis dat jij hebt. Dit kan enorm helpen in de keuze voor welke kleur.

Keralit aanschaffen

Nu je met behulp van de visualisator de kleur hebt gekozen kan je de bekleding gaan kopen. Waar kan dit? Tegenwoordig zijn er veel plekken waar je Keralit kunt aanschaffen. Vroeger kon dat alleen in de fysieke bouwmarkt, maar tegenwoordig kan dit ook bij veel online webshops. Hierin is het belangrijk dat je er op let of dit officiële dealers zijn. Een voorbeeld hiervan is Kunststof Panelen. Wanneer je daar bestelt, weet je in ieder geval dat het om de originele gevelpanelen gaat.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline