Met deze drie items breng je de sfeer terug in je woonkamer! 0

Met deze drie items breng je de sfeer terug in je woonkamer!

De woonkamer kan je zien als het visitekaartje van je huis: als jij gasten ontvangt, is de kans groot dat je dit in je woonkamer doet. Het is dus belangrijk dat je woonkamer een warme en gezellige sfeer uitstraalt, maar dit is niet altijd even makkelijk. In deze blog zullen we je drie items geven die je met dit probleem kunnen helpen. Lees dus snel verder!

Kussens

Als je gasten hebt, wil je er natuurlijk voor zorgen dat zij fijn in je woonkamer kunnen zitten. Kussens zijn hier de perfecte oplossing voor. Deze hoef je niet altijd op je bank of stoel te hebben liggen; een mand gevuld met kussens in de hoek van je woonkamer kan ook al gezellig staan. Met kussens is het belangrijk dat deze rond interieur goed passen, omdat het erg kan negatief opvalt als dit niet het geval is. Als je meerdere kussens hebt, is het ook slim om deze niet in dezelfde kleur te laten zijn, maar wel in kleuren die goed bij elkaar passen. Zo wordt jouw woonkamer niet eentonig, maar juist gezellig.

Gordijnen

De lichtinval in jouw woonkamer is belangrijk, maar het is ook fijn om een gevoel van privacy in je woonkamer te hebben. Gordijnen zijn de oplossing voor allebei: hiermee bepaal je de mate van de lichtinval, en zorg je er ook voor dat niemand van buitenaf je woonkamer in kijkt. Echter, is het niet alleen de functie van het gordijn die voor sfeer in je woonkamer zorgt, maar ook de look hiervan. De warme stof straalt namelijk een fijne, gezellige sfeer uit. 

Lampen

Zodra jij de gordijnen ’s avonds sluit, wil je er natuurlijk voor zorgen dat je ruimte niet volledig verduistert. Dit doe je door lampen toe te voegen. Lampen zijn een goede manier om ruimte op te vullen in je woonkamer die anders niet gebruikt zou worden, en ook een goede manier om iets uit te lichten. Lampen worden snel over het hoofd gezien, maar het is wel degelijk belangrijk dat deze goed binnen je interieur vallen. Ze kunnen namelijk bepalend zijn in de algemene sfeer van je woonkamer. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline