4 redenen waarom een handdoekradiator in huis zo fijn is 0

4 redenen waarom een handdoekradiator in huis zo fijn is

Toe aan een frisse wind in de badkamer? Of ga je binnenkort verhuizen en moet de badkamer geheel vernieuwd worden? Dan is het ook verstandig om over de verwarmingsmogelijkheden na te denken. Voorheen werd hier niet al te vaak bij stilgestaan. Het gevolg was een vaak te koude badkamer, waardoor het wooncomfort een stuk lager werd. Inmiddels weten we gelukkig allemaal hoe belangrijk een comfortabele badkamer is. En hier hoort een goede verwarming natuurlijk ook bij. Eén van de meest toegepaste vormen van verwarming is de handdoek radiator. Maar waarom zou je hier nu eigenlijk voor kiezen? We geven je 4 redenen waarom een handdoekradiator in de badkamer zo fijn is.

1. Speciaal voor de badkamer

Wat veel mensen vaak niet beseffen is dat lang niet iedere radiator in de badkamer geplaatst kan worden. Wanneer hier een normale radiator wordt geplaatst, dan zal deze na verloop van tijd gaan roesten. Bovendien heb je dan ook vaak geen recht meer op de garantietermijn. Simpelweg omdat dit als eigen verantwoordelijkheid wordt beschouwd. Daardoor kan je in zeer korte tijd voor enorme hoge kosten komen te staan.

Een handdoekradiator is daarentegen speciaal voor de badkamer gemaakt. Dat betekent dus ook dat deze over een speciale coating beschikt, waardoor hij vrijwel niet gevoelig is voor roest en lang mooi blijft. Bovendien ontvang je een garantietermijn en wanneer hij toch nog onverhoopt gaat roesten, zal de radiator op kosten van de fabrikant worden vernieuwd.

2. Altijd warme handdoeken

Een handdoekradiator wordt natuurlijk niet alleen gebruikt voor het verwarmen van de badkamer, maar ook om de badkamer aan op te hangen. Groot voordeel is dat je zo de handdoeken voor kunt verwarmen voordat je uit bad of de douche stapt. Hierdoor kun je jezelf direct in een heerlijke warme handdoek wikkelen, waardoor het genot van een fijne douche of warm bad nog even blijft hangen. Er is niets fijners dan vervolgens heerlijk rozig je bed in te duiken of jezelf klaar te maken voor een nieuwe dag.

3. Plek om snel kleding en handdoeken te drogen

Heb je tijdelijk geen droger tot je beschikking of zijn er kledingstukken die niet in de wasdroger mogen? Dan kun je de handdoekradiator ook gebruiken om snel kleding te drogen. Door de warmte van de verwarmingsbuizen zijn de kledingstukken binnen mum van tijd droog. Natuurlijk kun je deze ook gebruiken voor het drogen van handdoeken. Hierdoor kan je bijvoorbeeld twee keer met dezelfde handdoek doen. Dat scheelt jou weer was en extra veel tijd!

4. In alle soorten en maten verkrijgbaar

En last but not least… handdoekradiatoren zijn ook nog eens ontzettend stijlvol. Ze zijn tegenwoordig in werkelijk alle soorten en maten verkrijgbaar, waardoor ze geheel naar wens én de stijl van de badkamer kunnen worden aangepast. Of je nu kiest voor een minimalistische uitstraling of juist een opvallende industriële look, werkelijk alles is mogelijk om jouw badkamer compleet te maken. Bovendien nemen ze ook nog eens veel minder ruimte in beslag dan standaard radiatoren en kunnen ze voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Daardoor komt een handdoekradiator eigenlijk altijd wel van pas.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline