Tips en inspiratie voor geboortestickers 0

geboortesticker jongen

Vanaf het moment dat je die eerste positieve zwangerschapstest in handen hebt kijk je uit naar het moment dat jullie dit kleine wondertje mogen verwelkomen. Naarmate de maanden verstrijken merk je dat de nesteldrang begint toe te nemen. Elk kastje moet opnieuw leeggehaald worden, uitgesopt worden en ook het huis zelf wordt binnenstebuiten gekeerd. Inmiddels is je woning nog schoner dan het ziekenhuis en ben je er helemaal klaar voor. Of toch niet? Wat dacht je van de geboorte-aankondiging zodra jullie wondertje eindelijk in je armen ligt? Niet alleen het geboortekaartje is belangrijk, maar ook thuis mag het best duidelijk zijn dat jullie een groot geschenk hebben mogen verwelkomen. Tegenwoordig zie je enorm veel geboortestickers voorbij komen in de straten als er een kleintje wordt geboren. Dat is ook niet voor niets want een geboortesticker is niet alleen super leuk, maar geeft je ook nog eens de mogelijkheid om de naam van jullie wonder aan de hele buurt te laten weten. Geboortestickers voor jongens en meisjes zijn de perfecte toevoeging aan de geboorteslingers en ballonnen die binnenkort in jouw woning pronken. Maar voor welke sticker kies je en wat zijn eigenlijk de mogelijkheden? Dat lees je in dit artikel

Voordelen van een geboortesticker

Tegenwoordig zie je niet alleen heel veel geboortestickers, maar ook super schattige geboorteborden pronken in de tuinen van mensen. Natuurlijk is zo’n geboortebord hartstikke leuk en een combinatie van die 2 is helemaal geweldig, maar niet iedereen heeft zoveel ruimte in de tuin en het zou toch zonde zijn als het helemaal niet zou passen. Een geboortesticker is dan ook veel makkelijker. Het hoeft slechts geplakt te worden op een ruit en je hebt er weken plezier van. Dit is zeker handig als je in een flat woont of een andere woning zonder tuin. Hiermee kan je alsnog de geboorte van jouw kleintje feestelijk bekend maken zonder al teveel fratsen uit te hoeven halen.

geboortesticker meisje

Geboortestickers, dit zijn de verschillende mogelijkheden

Het assortiment van geboortestickers is enorm groot. Hierdoor vind je eigenlijk altijd wel iets wat bij jouw gezin en kleintje past. Soms is het zelfs mogelijk om zelf een ontwerp te laten maken en daarin jouw wensen door te voeren. Weet je niet zeker of de website naar keuze dit doet? Neem dan contact op met het team om te kijken wat de mogelijkheden zijn. In veel van de gevallen is het mogelijk om een eigen ontwerp samen te stellen. Er zijn 2 verschillende soorten muurstickers: de gesneden en de full color geboortesticker. De full color stickers worden aan de buitenzijde geplakt en de gesneden kunnen aan de binnenkant in spiegelbeeld worden geplakt, zodat deze aan de buitenkant goed leesbaar is. Tip: koop een geboortesticker om een leuk kraamcadeautje of bedankje mee te maken. Plak de sticker op een mok, bord of een ander glad voorwerp en geef dit als een unieke herrinnering mee. Ook leuk als cadeautje om mee te geven aan de kraamvisite.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline