Wat is het verschil tussen enkele en duo rolgordijnen? 0

duo rolgordijn

Ben je de standaard uitstraling van jouw raamdecoratie helemaal beu? Wil je eens iets anders? Dan zijn duo rolgordijnen iets voor jou! Woonstylisten maken al jaren gebruik van de voordelen van duo rolgordijnen. In tegenstelling tot enkele rolgordijnen beschikken deze over een heleboel flair en praktische oplossingen. Je hoeft hierdoor geen totale make-over meer te doen om jouw woning een geheel nieuwe uitstraling te geven. Met de aanschaf van duo rolgordijnen beschik jij direct over een geheel nieuwe eyecatcher voor jouw woning. Maar wat is nu eigenlijk het belangrijkste verschil tussen enkele en duo rolgordijnen? En van welke voordelen kun je genieten als je kiest voor de duo variant? Wij zochten het uit!

Waarom kiezen voor een duo rolgordijn?

Als je op https://www.onlinerolgordijnen.nl/ het grote assortiment aanschouwt, is het niet moeilijk om overweldigd te raken door al die keuzes. Tegenwoordig kies je niet meer voor een simpel gordijn, maar heb je talloze mogelijkheden waar je rekening mee moet houden. De keuze tussen een enkel of duo rolgordijn is dan ook niet zomaar gemaakt. Hoe weet je immers welke het beste past bij jouw interieur en smaak?

Het is hierbij belangrijk om vooral naar de praktische voordelen van de gordijnen te kijken. Een enkel rolgordijn beschikt over de traditionele voordelen die je van deze raamdecoratie gewend bent. De uitstraling is in orde, maar is niet spectaculair. Dankzij een duo rolgordijn is het mogelijk om het lichtval en inkijk naar eigen wens te regelen. Dit is bij een enkel rolgordijn dit mogelijk. Bij een duo rolgordijn wordt een doorschijnende baan en gecombineerd met een niet doorschijnende baan, zo is het mogelijk om op basis van vraag het lichtval en de hoeveelheid inkijk te beïnvloeden. Daarnaast geeft het de woning een spectaculaire en luxe uitstraling. Duo rolgordijnen worden dan ook vaak gebruikt als alternatief voor houten jaloezieën, dit omdat ze voor minder geld hetzelfde effect kunnen creëren.duorolgordijn standaard

De voordelen van duo rolgordijnen op een rijtje

Duo rolgordijnen kennen veel voordelen ten opzichte van het traditionele rolgordijn. Wij hebben de belangrijkste voor jou op een rijtje gezet:

  • Meer privacy in huis: bij een enkel rolgordijn is het niet mogelijk om met de privacy in huis te spelen. Je kunt het gordijn laten zakken of omhoog laten. Een tussenoptie bestaat niet. Bij een duo rolgordijn ligt dit toch een tikje anders. Deze gordijnen bestaan uit twee stoffen die subtiel over elkaar heen kunnen schuiven. Hierdoor kun je een zacht lichtval creëren en de hoeveelheid inkijk naar vraag aanpassen.
  • Geliefde keuze voor veel moderne interieurs: duo rolgordijnen worden altijd geheel op maat gemaakt. Hierdoor is het een zeer geliefde keuze voor de moderne interieurs die we tegenwoordig in de magazines kunnen aanschouwen. Je kunt de gordijnen helemaal naar eigen wens laten samenstellen op https://www.onlinerolgordijnen.nl/duo-rolgordijnen
  • Eigentijdse look: duo rolgordijnen beschikken over een moderne en tijdloze uitstraling. Hierdoor zijn ze geschikt voor vrijwel ieder interieur. Bovendien zijn ze een handige keuze in ieder jaargetijde. In de zomer laat je het zonnetje lekker binnen, terwijl je het in de winter warm en knus houdt door de stof naar je toe te schuiven.
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline