Waarom is een printer handig voor het hele gezin? 0

Waarom is een printer handig voor het hele gezin?

Je zou zeggen dat een printer al uit de tijd is. Tegenwoordig gaat toch alles digitaal? Een printer kan wel degelijk handig zijn voor het hele gezin. Herinneringen op papier zijn veel tastbaarder. Bovendien is het lekkerder lezen van papier dan van een scherm. Lees hier waarom jij nog steeds graag je printer wil behouden in je huishouden. Heb je nog geen printer en zoek je er eentje die echt goed werkt? Kijk dan op PrintAbout voor de beste printers en bijbehorende cartridges, zoals de HP 302 cartridge.

Facturen en salarisstroken

Als je bezig bent met je administratie, kan het digitaal nog wel eens overzichtelijk worden. De bonnen die je online krijgt toegestuurd, wil je graag makkelijk aan je boekhouder of accountant overhandigen. In dat geval is het handig om een printer in de buurt te hebben. Je hebt dan in een mum van tijd alle bonnen en belangrijke papieren geprint. Een printer is dus heel handig als je graag je administratie snel op orde wil hebben.

Werkstukken van de kinderen

Als je kinderen een werkstuk moeten inleveren op school, is het makkelijk als ze die zelf thuis kunnen printen. Leraren vinden een papieren versie makkelijker nakijken. Papier werkt lekkerder om te corrigeren en aantekeningen te maken. Als je kinderen naar school gaan, moeten ze veel printen. Je hebt de investering van een printer er dan zo uit.

Het printen van e-books

Zelfs boeken kopen en bestellen gaat online, maar lezen kan soms nog onprettig zijn. De hele tijd naar een scherm staren is vermoeiend en slecht voor de ogen. Met een printer kun je het e-book in de hand nemen om rustig te lezen. Als je leest vanaf papier neem je het ook veel beter in je op. Dus ook voor e-books is een printer heel handig. Het printen van e-books 

Tickets voor events

De meeste scanners kunnen lezen vanaf de telefoon, maar dat is niet overal het geval. Als je er zeker van wil zijn dat je niet voor gesloten deuren staat, kun je beter voor de zekerheid de kaartjes printen. Dat scheelt weer een discussie met de beveiliging en je kan snel van het feestje gaan genieten.

Tekeningen van de kleintjes

Kleine kinderen maken geen tekeningen meer met viltstiften of potloden. Dat doen ze in tekenprogramma’s op de computer. Toch blijft het leuk om de tekeningen van de kinderen op de koelkast te hangen. De kleintjes zijn dan extra vereerd met een plekje in de ‘wall of fame’ van het gezin. Deze kunstwerkjes zijn er namelijk om gezien te worden.

Moodboard maken

Weet je wat een moodboard is? Je maakt dan een bord met foto’s van de dingen die je in de (nabije) toekomst wil bereiken. Het leuke is om die plaatjes uit tijdschriften te halen, maar ook die heb je niet altijd voorhanden. Het internet biedt dan een goede uitkomst voor de missende plaatjes. Om die plaatjes op je bord te kunnen plakken, heb je ook een printer nodig. Je printer zorgt er dus voor dat je ook je moodboard kan afmaken. Yes!

Fotocollage

Ook foto’s worden altijd digitaal naar elkaar verstuurd via de telefoon, mail of via social media. Als je die foto’s een speciaal plekje aan de muur wil geven, zal je ook deze moeten printen. Wist je dat een fotocollage een heel leuk cadeau is voor de mensen die je heel lief vindt? Dan is zo’n printer toch wel handig…

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline