3 redenen om te kiezen voor een traprenovatie 0

3 redenen om te kiezen voor een traprenovatie

De trap: iedere dag lopen we er tientallen keer over heen. We staan er verder niet bij stil wat voor invloed dat heeft. Als je bedenkt hoe vaak een gezin van 4 personen de trap op en af loopt, dan is het geen wonder dat deze sneller slijt dan de meeste andere delen van het huis. Als de trap niet meer aan jouw wensen voldoet of wanneer deze simpelweg niet meer bij de stijl van jouw woning past, dan is een traprenovatie een prima keuze. Traprenovaties maken het mogelijk om de trap geheel naar wens aan te passen. Beschadigingen worden hersteld en je bepaalt zelf welke look jouw trap moet krijgen. Nog niet geheel overtuigd? Hier zijn 3 redenen om te kiezen voor een traprenovatie.

1.    Een geheel nieuwe look


De trap wordt vaak vergeten bij het stylen van een woning. Dat is erg jammer, want deze is juist allesbepalend voor de sfeer in de hal. En laat dit nu net het visitekaartje van je huis zijn. Wanneer je door de jaren heen heel wat veranderingen hebt aangebracht binnen het interieur, dan komt er ook een moment waarop de trap niet meer bij dit geheel past. Alles aanpassen en de trap in zijn oude staat laten is niet bevorderlijk voor de sfeer. Bovendien zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden om de trap bij het interieur te betrekken. Ben je dol op de landelijke stijl? Kies dan voor trapbekleding van hout. Hou je juist meer van een stoere uitstraling? Integreer dan de betonlook op de trap. Door al deze mogelijkheden bepaal jij welke stijl je trap moet hebben. Zo is deze perfect afgestemd op het interieur.

2.    Een veilig gevoel

Betrek je binnenkort een oudere woning? Of woon je hier al in en merk je dat de trap door de jaren heen sterk is verouderd? Dan is het belangrijk om goed je ogen open te houden voor beschadigingen. Beschadigingen aan de trap verstoren niet alleen de totale uitstraling, ze kunnen ook nog eens voor een onveilige situatie zorgen. Daarom is het belangrijk om bij schade aan de trap zo snel mogelijk hulp in te schakelen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. En zeker wanneer jonge kinderen dagelijks de trap op en af klimmen wil je er wel zeker van zijn dat dit veilig zal gebeuren.

3.    Een dagje werk

Een van de grootste voordelen van traprenovaties is dat het klusje relatief snel geklaard is. In de meeste gevallen is het een dagje werk voor newstairs.nl. In sommige gevallen net iets langer, maar dan wordt dit van tevoren natuurlijk altijd aangegeven. Dit betekent dus ook dat je weer heel snel van jouw nieuwe trap gebruik kunt maken. En dat is maar goed ook, want een trap is zo goed als onmisbaar in de meeste woningen. Bovendien zit je zo ook niet voor een langere tijd in de stof of andere zooi van de renovatie. De klus wordt geklaard, de spullen opgeruimd en enkel jouw mooie vernieuwde trap is het bewijs dat ze zijn geweest.  

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline