5 tips voor marmer in de badkamer 0

5 tips voor marmer in de badkamer

Marmer is een steen die verschillende sferen kan geven aan je badkamer. Marmer brengt vooral een luxe en warmere sfeer en past erg goed in een luxe badkamer. Bijvoorbeeld grijs-zwart marmer zorgt voor strakke en modernere uitstraling geeft. De marmeren tegels worden gepolijst zodat de aderstructuur en de kristalvorming goed naar buiten komt. Dat is juist wat de marmeren tegels zo mooi maken.

1. Vloeren en wanden

Een vloer of wanden van marmer geeft jouw badkamer de uitstraling die jij wilt creëren. Dit komt omdat je direct een groot oppervlakte van de badkamer van marmer voorziet. Marmer is vrij prijzig dus houdt hier rekening mee in je budget. Marmer en vloerwarming gaan ook goed samen. Het aanbrengen van vloerverwarming is dan ook een goed idee als je bezig gaat in de badkamer.

2. Marmeren bad

Een bad met marmer straalt luxe uit! Een bad met marmer kan het middelpunt vormen van je badkamer en voor een groot deel de sfeer bepalen. Is marmer dan wel geschikt voor een bad? Zeker, marmer is zeer makkelijk schoon te maken, maar je moet oppassen met zuren, chemicaliën en agressieve schoonmaakmiddelen.

3. Wasbak met marmer

Wil je het marmer gebruiken als mooie toevoeging aan je badkamer, dan is een wasbak van marmer een leuk idee! De wasbak is in de meeste badkamers een onderdeel wat je aan één kant van de badkamer vindt en redelijk snel opvalt. Dankzij de vormen van de wasbak, komen de aderstructuur en kristalvorming mooi naar voren!

4. Accessoires

Wil je dat het marmer niet zo opvalt in de badkamer zoals een vloer, wand of wastafel? Ga dan voor kleine marmeren accessoires. Denk hierbij aan een bakje voor de zeep, tandenborstelbakje, wc-borstelhouder of een handdoekrek. Dankzij kleine accessoires van marmer, kun je je badkamer verfijnen met een mooi eindresultaat.

5. Mixen van kleuren

Het mixen van verschillende kleuren en structuren marmer kan heel goed! Zo kun de strakke uitstraling van het zwarte marmer prima combineren met het warmere wit marmer. Als je deze 2 kleuren combineert, krijg je een mooie moderne badkamer waar iedereen verstelt van zal staan!

Wil jij graag marmer in jouw luxe badkamer en wil je je laten inspireren? Ga dan eens lang een expert om je te laten informeren en inspireren. Wij zagen bijvoorbeeld bij Laurens Badkamers een prachtige marmeren badkamer. Zij mochten de badkamer ontwerpen en het eindresultaat ziet er super uit!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline