PTMD: woonaccessoires én tegenwoordig ook meubels 0

PTMD meubels

PTMD staat voor pot en mand. Maar PTMD heeft tegenwoordig echter niet alleen potten en manden, maar ook vazen, kaarsen en bovenal meubels. Elk seizoen komt het merk weer met een nieuwe collectie die PTMD zelf typeert als sober, stoer, chique en sfeervol. PTMD heeft een mooie collectie sfeervolle woonaccessoires.

Ruim assortiment: kies voor de leukste woonaccessoires

PTMD doet er alles aan om zo veel mogelijk verschillende producten op de markt te zetten zodat er voor elk interieur wel wat is. Hiervoor reizen ze bijna over de hele wereld om nieuwe producten aan hun collectie toe te voegen. Hiermee proberen ze hun eigen unieke karakter te creeën. De collectie wordt samengevoegd door een team van kunstenaars, producenten en detaillisten.PTMD assortiment

Hun ‘missie’? Wat is de missie van PTMD?

Hun missie is zoals ze het zelf zeggen “To be an interior brand that bridges the gap between design, craftsmanship and affordable luxury, in order to create an interior full of warmth, comfort and well-being.” Oftewel, ze willen graag een merk worden die de kloof tussen design, vakmanschap en betaalbare luxe overbrugt, om een interieur vol warmte comfort en gelukkigheid te maken. Ze willen niet alleen de mensen die hun producten kopen helpen door mooie producten te leveren, maar ook hun eigen werknemers en de leveranciers aan fijnere werkomstandigheden helpen. Daarom zijn ze ook lid van een initiatief van bedrijven die zich inzetten voor de werknemers, genaamd het PSCI.

PTMD is onderdeel van het PSCI initiatief

PTMD is lid van een initiatief dat een paar bedrijven hebben genomen, gemaand PSCI (Business Social Compiance Initiative). Dit is opgericht door bedrijven die opkomen voor betere werkomstandigheden in hun wereldwijde toeleveringsketen. Bij de PSCI hoort een bepaalde gedragscode, die de bedrijven helpt bij hun inzet om een ethische toeleveringsketen op te zetten. In deze gedragscode gaat het om de volgende begrippen: een maatschappelijk verantwoord beleid, vrijheid van vereniging, arbeidsduur en overwerk, non-discriminatie, tegengaan van kinderarbeid en dwangarbeid, speciale bescherming van jonge werknemers, uitbetalen van een minimumloon, voorzieningen voor een veilige en gezonde werkvloer, milieubescherming en geen onzekere werkgelegenheid.

Door middel van hoogwaardige tools en trainingsmogelijkheden, die onderbouwd wordt door de code, worden alle bedrijven die lid zijn van de PSCI ondersteunt in het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in de boerderijen en fabrieken van hun toeleveranciers te verbeteren en duurzame handel centraal te stellen in hun bedrijf. Door middel van actieve samenwerking met overheden en partnerorganisaties, streven ze naar een omgeving waarin al hun leden kunnen handelen met een doel. PTMD wil hierdoor een steentje bijdragen om in de wereld de toeleveringsketen te verbeteren.

Waarom voor PTMD meubels kiezen?

De signatuur van PTMD is stoer, sober en sfeervol. En dat zie je extra goed in de vormgeving van de PTMD potten. De PTMD potten uit het ruime assortiment geven een mooi effect aan je interieur, waar je ze ook neerzet. Zo passen PTMD potten niet alleen in de woonkamer, maar ook in de keuken komen ze goed tot hun recht. Met het selecteren van de juiste PTMD potten wordt je interieur één geheel met een onweerstaanbare charme. Maar PTMD heeft niet alleen potten, maar ze verkopen nog veel meer dat in elk interieur wel tot zijn recht komt.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline