Alles voor een succesvol biljartspel koop je eenvoudig online 0

Alles voor een succesvol biljartspel koop je eenvoudig online

Biljart is over de hele wereld een populair spel en werd in 1998 erkend als Olympische sport. Dat is niet zonder reden, want biljarten stimuleert zowel de mentale als de fysieke gezondheid. In ons land wordt er vooral veel carambole gespeeld. Bij carambolebiljart bestaan er verschillende spelvormen, waaronder: honderden, bandstoten, driebanden, tien-over-rood en libre biljart. Alles voor een geslaagd biljartspel vind je bij een online biljartshop. Zowel beginnende als professionele spelers zijn er aan het goede adres voor onder meer: biljartkeus, keu-accessoires en biljartballen. Wil je thuis een biljartkamer inrichten compleet met een biljarttafel, een keurek, led-verlichting en sfeervolle accessoires in de stijl van de sport? Ook dan slaag je er altijd.

Biljartballen in verschillende maten

Bij een webshop die is gespecialiseerd in biljart vind je een compleet assortiment met aantrekkelijk geprijsde artikelen van gerenommeerde biljartmerken, zoals biljartballen in verschillende maten. In de regel wordt biljart gespeeld met drie ballen, maar bij bepaalde spelvormen wordt gebruik gemaakt van vier ballen. Daarom is het praktisch dat je bij een online biljartshop zowel sets als losse ballen kunt bestellen. Biljartballen zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren en met diverse doorsnedes. Een van de bekende fabrikanten van biljartballen is Aramith. Omdat die de technologie keer op keer vernieuwt wordt de kwaliteit van de ballen steeds beter. Verder is het wetenswaardig dat de Aramith-biljartballen worden gemaakt van fenolhars. Dit materiaal maakt dat de ballen veel beter bestand zijn tegen krassen, schokken en stoten dan bijvoorbeeld polyesterballen. 

Biljartkeus voor ieder spelniveau

Een ander onmisbaar element is een goede biljartkeu. Bij een webshop die in biljart is gespecialiseerd kun je een keu kopen die voldoet aan al je persoonlijke wensen. Of je nu beginner, expert of professional bent. Een biljartkeu meet maximaal 150 cm en het gewicht varieert tussen de 480 en 510 gram. Er is een complete keu voor elke spelvorm en je hebt de keuze uit verschillende populaire merken, zoals Raymond Ceulemans, Renzline en Artemis. Het laatstgenoemde merk is altijd op zoek naar innovatieve ideeën om de biljartsport te verrijken en staat bekend om de modellen die geschikt zijn voor zowel beginnende als gevorderde spelers. De biljartkeus hebben opvallends designs die zijn geïnspireerd op Keltische motieven. Verder bestaan de keus uit twee delen en is het topeind aan het onderstuk verbonden door een metal joint, waardoor ze stevig in elkaar zitten.

Keu-accessoires

Naast een Artemis biljartkeu zijn er van dit merk en andere biljartmerken ook allerlei keu-accessoires verkrijgbaar om een biljartkeu te personaliseren. Variërend van pomeransen, keudoppen en handschoenen tot toebehoren en krijt. Ook zijn er van vooraanstaande merken zoals Longoni tassen, koffers en speciale kokers verkrijgbaar om je keu veilig in op te bergen. Elk biljartartikel komt direct van de leverancier en wordt snel geleverd. Orders die je op werkdagen vóór 13.00 uur plaatst, worden nog dezelfde dag aan je verzonden.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline