Industriële decoratie woonkamer decoratie is helemaal in 0

Industriële decoratie woonkamer decoratie is helemaal in

Als je een beetje up to date bent met de nieuwe woontrends heb je vast en zeker ook wel gezien dat de industriële inrichting weer helemaal populair is. Als je echt een perfecte industriële inrichting wil zal de stijl van je huis dit moeten matchen en dat hebben niet veel mensen. Maar er zijn een aantal makkelijke manieren waarop je jouw woonkamer een industriële look kunt geven. Om inspiratie op te doen is het altijd fijn om door woonkamers te lopen die al volledig zijn ingericht wat je bijvoorbeeld kunt doen in een woonwinkel Friesland. Hierna kun je de verschillende artikelen kopen die jouw interieur zullen omgooien. Hierbij alvast wat inspiratie voor wat voor soort artikelen bij de industriële inrichting passen.

De makkelijkste manier is wanddecoratie

Een makkelijke manier om de inrichting van je huis te veranderen is het ophangen of vervangen van wanddecoratie. Er zijn een hoop verschillende soorten wanddecoratie die bij een bepaald interieur passen en zo heb je dus bijvoorbeeld ook wanddecoratie industrieel. Hierbinnen zijn een hoop verschillende opties en je kunt deze gedurende je huis terug laten komen. Bij industriële wanddecoratie kan je bijvoorbeeld denken aan metalen wanddecoratie. Dit is beschikbaar in allerlei soorten en maten en daarom is er voor iedereen wel iets te vinden. Een ander leuk ding aan zulke wanddecoratie is dat het vaak niet vlak tegen de muur hangt maar een beetje uitsteekt. Zulke 3D decoratie zorgt voor meer diepte in je huis. Door een industrieel stuk wanddecoratie zowel in de gang als in de woonkamer terug te laten komen wordt het gehele huis meer een geheel.

Een grote klok telt ook als wanddecoratie

Je kan er ook voor kiezen om een klok als wanddecoratie te nemen. Hierbij moet je niet denken aan een normale klok want dit neemt natuurlijk maar een klein deel van de muur in en heeft niet veel toegevoegde decoratieve waarde. In plaats daarvan kan je kiezen voor grote klok woonkamer waardoor dit echt een statement piece wordt. Hiermee sla je twee vliegen met één klap; het is functioneel en decoratief. Zulke klokken zijn beschikbaar in allerlei verschillende stijlen en zo dus ook in de industriële stijl. Zelf binnen deze stijl zijn er nog een hoop verschillende opties beschikbaar. Dit is een makkelijke manier om de overstap te maken naar een nieuw decor zonder al te veel verschillende dingen te hoeven kopen.

Andere accessoires maken het tot een geheel

Als muurdecoratie industrieel voor jou geen optie is of als je hier niets leuks voor ziet kan je natuurlijk ook kiezen om wat andere accessoires te kopen die binnen de industriële stijl passen. Hierbij kan je echt aan van alles denken zoals tafelversiering en verlichting. Verlichting is ook een redelijk makkelijke manier om de uitstraling van je woonkamer in één keer te veranderen. Je kan bijvoorbeeld een nieuwe lamp boven de eettafel hangen of juist een stoere industriële staande lamp naast de bank zetten. Tafelaccessoires zijn hierbij de finishing touch die de hele inrichting tot een geheel maakt. Bij dit soort accessoires kun je echt aan van alles denken zoals bijvoorbeeld vazen, plantenpotten, kleine beeldjes, dienbladen en ga zo maar door.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline