Bar stoelen, heerlijk hoger zitten 0

Bar stoelen, heerlijk hoger zitten

Bar stoelen, dat is heerlijk relaxen met een leuning in de rug. Een barstoel geeft je toch altijd wel een beetje dat gezellige café gevoel, het gevoel dat niets moet en alles mag. Nu denk je misschien dat een barkruk en een barstoel hetzelfde zijn, maar dat is niet zo. Een barstoel heeft namelijk een comfortabele rugleuning, dat heeft een barkruk niet. Wil je heerlijk genieten van je drankje en lekker leunen? Dan kies je best voor een barstoel. Een barstoel ziet er bovendien erg sierlijk en stijlvol uit. Je kan een barstoel plaatsen aan een hogere tafel, een eetkamer, je aanrecht of je eigen bar!

Barstoelen in de keuken

Barstoelen zijn leuk voor aan het keukenblok en creëren een gezellig effect. Wanneer een persoon bijvoorbeeld aan het koken is, kan de andere persoon plaatsnemen aan het keukeneiland. Gezellig voor een aperitiefje of wanneer er vrienden of familie komen eten. Ook een hoge eettafel met barstoelen is een leuk alternatief voor de normale lage eettafels. Het geeft toch net die extra dimensie aan een ruimte. Bovendien heb je bij barstoelen hetzelfde comfort als bij gewone eetkamerstoelen. Zo kan je bij bar stoelen van Urban Sofa kiezen uit verschillende modellen, verschillende hoogtes en verschillende stoffen. Een kuipstoel, met of zonder armleuningen of het onderstel dat aangepast kan worden, met barstoelen zijn de opties eindeloos. De meeste bar stoelen hebben bovendien een voetensteun, zo blijven je benen niet bengelen, maar kunnen ook deze heerlijk rusten. 

De materialen van een barstoel

Als je voor een leren barstoel gaat dan kan je rekenen op een aankoop voor een lange termijn. Leer is een erg sterk materiaal en geeft een luxueuze uitstraling. Bovendien is een leren stof goed te onderhouden. Hou je het liever iets goedkoper? Ga dan voor kunstleer. Heb je bijvoorbeeld kinderen die al eens graag iets laten vallen, dan is dat een perfecte optie, deze kan je namelijk gemakkelijk afvegen. Bovendien ziet het er zo goed als hetzelfde uit. Verder bestaan er ook stoffen bar stoelen in eindeloos veel kleuren en texturen. Deze geven een zachte en rustige uitstraling aan je interieur. Schrik voor vlekken? Dat is nergens voor nodig, je behandelt de stoelen en ze zijn beschermd voor allerlei invloeden van buitenaf. Ook het onderstel kan je vaak kiezen, ga je voor metaal of voor hout? Zwart of bruin? De opties zijn eindeloos. 

Stel de barstoelen af op je tafel

Barstoelen komen voor velen als onhandig over, omdat ze op café vaak veel te dicht op elkaar staan. Dat is natuurlijk bij jouw thuis niet het geval. Zorg ervoor dat jouw tafel dus groot genoeg is voor de barstoelen, zo kan je er makkelijk tussendoor. Ook is het belangrijk dat je rekening houdt met de hoogte van je tafel, op die manier kan je zien of de barstoelen er gemakkelijk onder passen zodat ze als comfortabele en volwaardige eetkamerstoelen kunnen dienen. Nu ben je helemaal klaar om de geschikte barstoelen te bestellen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline