De trends op het gebied van baby- en kinderkleding 0

Kinderkleding

Het zal je wellicht verbazen, maar toch zijn ze er wel degelijk: kledingtrends voor baby’s en kinderen. Denk maar eens terug aan de tijd waarin jij een baby, peuter en kleuter was. Op oude foto’s zul je al gauw ontdekken dat er toch een wereld van verschil zit tussen de kleding die jij toen droeg en de kleding die jouw kind vandaag de dag draagt. Mode is dan ook continu in beweging en verandert ieder seizoen wel weer. Dit geldt ook voor baby- en kinderkleding. Zo zijn er momenteel een drietal trends om in de gaten te houden wanneer je door de kindermerkkleding sale op zoek gaat naar leuke items.

De ultieme trendkleuren van dit moment

Weet je nog hoe ongekend populair de kleur okergeel enkele jaren geleden was? Deze trendkleur kwam je overal tegen, in iedere winkel en uiteindelijk ook in iedere sale van kinderkleding in winkels en webshops. Deze kleur is nog altijd populair, maar dé trendkleur van dit moment is toch echt roest. Deze warme kleur is dan ook ontzettend leuk te combineren met allerlei uiteenlopende kleuren. Zo wordt roest bij meisjes met name gecombineerd met roze, terwijl het bij jongens gecombineerd wordt met felle blauwe kleuren. Zo is er bijvoorbeeld veel babykleding voor jongens in de kleuren roest en blauw, evenals kinderkleding. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een trendy newborn set kun je gerust kiezen voor deze kleurencombinatie.

Geen standaard jeans meer

Een opvallende trend vindt momenteel op het gebied van broeken voor meisjes. Zo zien we dat de standaard jeans zoals we deze kennen steeds meer wordt ingewisseld voor andere hippe modellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de flared jeans. Dit model is momenteel ontzettend populair. Het is een lange broek met wijd uitlopende pijpen. Deze kun je bijvoorbeeld leuk combineren met stoere sneakers eronder voor een leuke look. Bij jongens blijft de standaard jeans, maar verandert de vormgeving enigszins. Zo zien we steeds meer baggy modellen en zogeheten jog jeans.

Diversiteit in materialen

Tot slot zijn er natuurlijk nog trends op het gebied van materialen. Het aanbood aan materialen is namelijk sterk toegenomen in het najaar. Zo zijn stoffen m et een hoge aaibaarheidsfactor opvallend terug van weggeweest. Denk hierbij aan heerlijke zachte fluffy truien. Ruitjesmotieven en ribcord zijn voorbeelden van trends voor jongens. Voor meisjes zien we veel gebruik van glitter en nepsteentjes om op te vallen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline