Dit is de oplossing voor ruimtegebrek in jouw magazijn 0

Dit is de oplossing voor ruimtegebrek in jouw magazijn

Als je een eigen bedrijf hebt dan hoop je natuurlijk dat je bedrijf zo snel mogelijk groeit. Maar als dit gebeurt kom je opeens tot de conclusie dat je niet genoeg ruimte hebt in het magazijn om alle producten op te slaan. Nu moet er een oplossing komen! En gelukkig hebben wij die, namelijk een extra vloer. Dit wordt ook wel mezzanine vloer genoemd! Wil je hier meer over weten? Lees dan snel door!

Een tussenvloer bij jou in het magazijn

Zoals we al hebben gezegd is het ideaal om een extra vloer te laten plaatsen, het kost niet veel geld en het is ook zo geplaatst. Zo heb je op een effectieve manier een extra verdieping ter beschikking. Deze nieuwe etage kun je gebruiken als opslagruimte of voor extra kantoren. Geheel op maat te maken, waardoor de mezzanine vloer voldoet aan al jouw wensen. Uiteraard voorzien van de voorzieningen die nodig zijn om een geheel nieuwe werkbare verdieping te realiseren. Met de keuze voor een zelfdragende tussenvloer ben je er nog niet. De stalen constructie zal veel gewicht kunnen dragen, maar heeft meer nodig om tot volwaardige verdieping te kunnen fungeren. De mezzanine vloer kan worden voorzien van gaten voor sprinklers of verlichting. Ook kan je nieuwe aanwinst dienen als kabelgoot. Om de nieuwe ruimte te kunnen bereiken, kies je toepassingen die recht doen aan de uitstraling van jouw bedrijfspand. Realiseer jij extra kantoorruimte? Bedenk van tevoren of je gesloten ruimtes wilt die optimale privacy bieden of de voorkeur geeft aan glazen wanden voor een open structuur.

De veiligheid van een tussenvloer

De mezzanine vloer is veilig in gebruik, maar moet wel worden gecombineerd met een betrouwbare trap die is voorzien van leuningen. Ook bij het kiezen van de toebehoren geldt dat dit helemaal naar jouw wens op maat kan worden gemaakt. Als alle werkzaamheden achter de rug zijn, zal jij als ondernemer met een trots gevoel je werkruimte betreden. Met een mezzanine vloer heb jij optimaal gebruikgemaakt van de vierkante meters die jouw bedrijfspand herbergt.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline