Dit zijn de design meubeltrends voor 2020! 0

2020 gaat in de boeken als misschien wel het meest vreemde jaar wereldwijd. Het coronavirus heeft ons goed duidelijk gemaakt hoe belangrijk gezondheid en een gezellige woning is. Nooit eerder waren we zo gebonden aan huis. En juist daardoor zijn veel mensen aan de slag gegaan in huis. De woning restylen, opruimen en opknappen. Alles om het nóg gezelliger te maken. Ben jij op zoek naar de perfecte manier om jouw woning een flinke make-over te geven? Dan helpen wij jou graag op weg met de beste design meubeltrends van 2020. 

Duurzaam wonen 

Duurzaamheid is al jaren een terugkerend onderwerp in alle branches. Zo ook in de meubelwereld. Mede hierdoor zijn retro meubels vandaag de dag enorm populair. Deze meubels geven je woning niet alleen iets heel bijzonders, maar zijn ook nog eens ontzettend goed voor de aarde. Meubels recyclen zorgt ervoor dat er minder gekocht en geproduceerd hoeft te worden, waardoor grondstoffen niet verder uitgeput zullen raken. Recycle oude meubels en combineer deze met de trendy meubelen van Haco. Je geniet direct van een geheel nieuwe stijl en het past ook nog eens perfect binnen het duurzame karakter van onze samenleving. 

Multifunctionele meubels 

Nederland was altijd al een zeer dichtbevolkt landje, maar de afgelopen jaren is dit alleen nog maar meer geworden. Hierdoor zien we dat de woningen in ons land ook veranderen. De vierkante meters in grote steden raken op. Kleinere woningen zijn tegenwoordig helemaal hot. Hoewel een kleinere woning ook veel voordelen biedt, betekent dit tevens dat je creatiever met de beschikbare ruimte om moet gaan. Want hoe zorg je ervoor dat al jouw meubels in een relatief kleine ruimte zullen passen? Hier is maar één juist antwoord voor: maak gebruik van multifunctionele meubels! 

Met multifunctionele meubels kun je enorm veel ruimte besparen en ze zijn ook nog eens in heel veel trendy modellen beschikbaar. Hierdoor merk je niets van het tekort aan vierkante meters in huis en merk je pas dat klein ook heel sfeervol kan zijn. 

Scandinavische sferen 

De Scandinavische woonstijl is al enkele jaren enorm populair. En dat is zeker niet zonder reden. Deze stijl beschikt over alle elementen die we vandaag de dag zo kunnen waarderen. Rust, eenvoud, het gebruik van natuurlijke materialen en duurzaamheid. Dat zijn de ingrediënten van de Scandinavische stijl. 

Bij deze trend past tevens veel opbergruimte. Hiermee kan de rustgevende en opgeruimde sfeer gecreëerd worden die zo kenmerkend is voor de Scandinavische stijl. Hoewel er zo min mogelijk tierelantijntjes worden gebruikt en ieder meubelstuk een belangrijke functie behoort te vervullen, betekent dit natuurlijk niet dat er geen gebruik mag worden gemaakt van accessoires. Ook in de Scandinavische stijl spelen zij een grote rol bij het verkrijgen van meer sfeer in de ruimte. Kies voor groen en zoveel mogelijk minimalistische accessoires om de ruimte fris en sfeervol te houden. Goed voor zowel de zomer als de winter! 

Bijzondere vormen 

Zeg maar gedag tegen alle vierkanten en rechthoekige meubelstukken in huis. Dit doorsnee interieur past echt niet meer bij de trends van 2020. In 2020 zien we juist dat we de grenzen op zoeken en bijzondere vormen gaan gebruiken. Ronde design meubels geven jouw interieur direct meer sfeer en brengen meer speelsheid in de woning. Hierdoor oogt het interieur zachter en sfeervoller. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline