Een bidet voor in je wc! 0

Een bidet voor in je wc!

Tegenwoordig zijn er een hele hoop verschillende dingen die je kunt kopen. Dit is voor in de keuken en in de woonkamer zo, maar ook voor in de wc worden de meest handige dingen bedacht. Zo is er ook een bidet bedacht. Veel mensen weten niet eens wat het precies is, maar het is zeker weten wel handig om een wc met bidet te hebben. 

Wat is een bidet?

Een bidet is eigenlijk een vervanger voor wc-papier. Een bidet kun je intieme zone schoon spuiten nadat je je behoefte hebt gedaan. Je kunt een bidet los van je wc hebben, maar je kun een bidet ook in je wc inbouwen. Dit noemt je douche-wc. Het is eigenlijk een soort kraantje die alles schoon kan maken.

Een bidet is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Niet iedereen vindt een bidet fijn en niet iedereen vindt wc-papier fijn. Het kan dus best zijn dat je een bidet heel erg fijn vind en je huisgenoten bijvoorbeeld niet. Dit is heel erg makkelijk op te lossen of eigenlijk is het helemaal geen probleem. Een bidet hoef je namelijk niet te gebruiken als je dat niet wil. Je kunt op een knopje drukken als je hem wel wilt gebruiken, maar je kunt hem ook gewoon uit laten staan als je het niet ziet zitten of er helemaal niet op gaan zitten.

Een bidet gebruiken

Een bidet is heel erg makkelijk te gebruiken. Wanneer je een los bidet hebt van je wc kun je met je achterwerk naar het bidet toe gaan zitten en je doet hem aan. Dat is eigenlijk alles wat je hoeft te doen. Wanneer je een wc-douche hebt hoef je de douche alleen maar aan te doen en dan heb je hetzelfde effect.

Nu is het natuurlijk zo dat het bidet je nat maakt. Nu zul je denken dan gebruik je wc-papier om het even droog te maken, maar dit is eigenlijk helemaal niet het geval. Vaak heeft een bidet een ingebouwde droger. Dit houd in dat je achterste ook nog eens helemaal droog gemaakt wordt. Dit is natuurlijk helemaal heel erg luxe. 

De prijs

De prijs van een bidet wc valt eigenlijk best wel mee. In verhouding met het wc-papier wat je allemaal zal moeten kopen is een bidet uiteindelijk een heel stuk goedkoper. Een bidet kun je rond de 70 euro al krijgen en dan kun je hem zelf plaatsen. Een bidet heeft natuurlijk wel een wateraansluiting nodig om geplaatst te worden.

Wanneer je voor een wc-douche kiest zal dit wel al een heel stuk duurder zijn wanneer je hem al in de wc wilt hebben. Hier zul je wel rond de 300 euro voor kwijt zijn.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline