Een professionele werkplek in de tuin realiseren 0

Een professionele werkplek in de tuin realiseren

Zelfstandigen en werknemers die een deel van hun arbeidstijd buiten het bedrijf kunnen werken, hebben behoefte aan een goede werkplek. In de meeste woningen is daar geen plaats voor. Een werkplek in een woning heeft als grootste nadeel dat die niet rustig genoeg is om er efficiënt te kunnen werken. Als je een tuin hebt met voldoende ruimte kun je daar een comfortabel kantoor laten plaatsen, een Tuyn-kantoor. Dat is een luxe goed geïsoleerd huisje met alle faciliteiten die nodig zijn om er prettig te kunnen werken. Een kantoor in de tuin wordt in 1 dag geplaatst.

Diverse uitvoeringen

Een tuinkantoor wordt helemaal prefab gebouwd in de fabriek. Op de bouwlocatie in de tuin moeten alleen een fundering en eventuele leidingen worden aangelegd, waar het gebouwtje op komt te staan. Er zijn 3 modellen van het tuinkantoor beschikbaar, met afmetingen van 3,3 x 4,4 meter of 3,3 x 5,5 meter. Er zijn allerlei opties waaruit kan worden gekozen, zoals het aantal wanden waar glas in zit, of de aanleg van een keukentje. Als de opdrachtgever dat wil, kan door Tuyn de volledige inrichting van het tuinkantoor worden verzorgd. De meeste opdrachtgevers richten hun kantoor echter liever zelf in.

Praktische aspecten

De plaatsing van het tuinkantoor zorgt in principe niet voor overlast. Het enige wat je als opdrachtgever moet doen is een plek in de tuin vrij maken, en zorgen dat alle leidingen naar de locatie van het tuinkantoor worden aangelegd. De specialisten van Tuyn zorgen ervoor dat er een betonnen fundering wordt aangelegd. Als die voldoende is uitgehard, wordt het kantoor in 1 dag geplaatst. Dat gebeurt met behulp van een grote kraan, die het gebouw over de woning tilt en het op de juiste plaats neerzet. Daarna worden alle leidingen aangesloten en kan de opdrachtgever zijn werkplek inrichten.

Voorzieningen

In principe is het niet nodig om systemen voor koeling of verwarming van het kantoor aan te leggen. Het gebouwtje is zo goed geïsoleerd, dat het zelfs in de winter warm genoeg blijft om er comfortabel te kunnen werken. Op verzoek van de opdrachtgever kan er een systeem voor vloerverwarming worden ingebouwd. Bij aflevering zijn de wanden en de vloer al helemaal afgewerkt. Ook de rest van inrichting kan in principe naar wens worden verzorgd, zoals de aanleg van een toilet of een keukentje. De meeste thuiswerkers willen geen toilet. Zij maken gebruik van de sanitaire voorzieningen in de woning.

Investering in de toekomst

Het is ook voor thuiswerkers die niet meer zo lang hoeven te werken de moeite waard om een tuinkantoor te laten plaatsen. Ze kunnen dan tot aan hun pensioen in een bijzonder comfortabele omgeving werken, zonder gestoord te worden door een partner, kinderen en eventuele kleinkinderen. Aangezien je in het tuinkantoor zakelijke relaties kunt ontvangen, leveren deze gesprekken geen overlast op in de woning. Als het gebouwtje niet meer nodig is als kantoor, is het een ideale plek voor een hobby. Het kan ook dienst doen als gastenverblijf of sportruimte.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline