De 5 goedkoopste woonwinkels (naast IKEA) 0

De 5 goedkoopste woonwinkels (naast IKEA)

Vaak denken mensen dat ze een mooi interieur alleen mogelijk is met dure meubels en accessoires en niet met spullen van goedkope woonwinkels. Niks is minder waar. Ook met een lager budget is namelijk een mooie inrichting mogelijk. Misschien nog wel beter gezegd, juist met een beperkt budget ontstaan de creatiefste en mooiste interieurs. Vaak denken mensen bij goedkope woonwinkels ook aan IKEA, in dit artikel vind je vijf goedkope woonwinkels naast IKEA waar je een geweldig interieur kunt samenstellen. Als je wil weten of een van deze winkels echt wat voor jou is is het wellicht handig om beoordelingen van andere mensen te lezen zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

1. JYSK

Jysk is een van oorsprong Deense winkelketen die zich specialiseert in interieur en woonaccessoires. De winkel heeft een mooi en betaalbaar assortiment meubels en accessoires in verschillende woonstijlen en ideaal voor mensen met een wat lager budget. Of je nou voor een nieuwe tafel, kussens of voor een spiegel komt, er is genoeg keuze voor iets leuks in jouw huis. 

2. CASA

CASA is nog niet heel lang actief in Nederland. Iets wat CASA zo leuk maakt is dat het een snel wisselende collectie meubels en woonaccessoires met een leuke prijs. Het bedrijf heeft inmiddels een aantal fysieke winkels maar mochten ze nog niet bij jou in de buurt zitten is dat geen probleem, je kunt namelijk ook online je favoriete meubels en accessoires bij het bedrijf bestellen. 

3. WoonExpress

De WoonExpress is een soort van Nederlandse variant van IKEA. Net als het Zweedse bedrijf heeft ook dit Nederlandse bedrijf leuke namen voor de meubels en accessoires. Vanuit het magazijn in de winkel is bijna alles direct mee te nemen naar huis. 

4. Leen Bakker

Bij Leen Bakker vind je alles op het gebied van woninginrichting en decoratie tegen verrassend lage prijzen. Het bedrijf heeft een breed assortiment aan artikelen, voor elke smaak en portemonnee. Het bedrijf heeft ruim honderd winkels in Nederland en vijftig winkels in België, de kans is dus groot dat er een winkel bij jou in de buurt zit. Toch geen winkel in de buurt? Het bedrijf is ook online actief, je kunt dus ook je favoriete artikelen bestellen via de webshop. 

5. Kwantum

Bij Kwantum kun je terecht voor spullen om je huis in te richten maar ook om je huis aan te kleden. Zo biedt Kwantum een groot assortiment aan vloeren, raambekleding, verf en behang aan maar verkopen zij ook verlichting, meubelen, woondecoratie en textiel. Als je wil of het nodig hebt kan het bedrijf ook je raambekleding voor je op maat maken of kunnen zij de vloer voor je leggen. 

Welke winkel het uiteindelijk wordt is natuurlijk helemaal aan jou maar deze winkels zijn in ieder geval goedkoper dan dure meubelzaken en hebben niet zo’n hoog “IKEA-gehalte”. Ook kun je ook bij goedkopere winkels unieke items scoren, laat je je hierdoor dus niet afschrikken! Ook met een lager budget of in goedkope woonwinkels kan je namelijk een geweldig interieur samenstellen. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline