Houten jaloezieën 0

Houten jaloezieën op maat

Houten jaloezieën op maat zijn erg populair tegenwoordig, naast de gebruikelijke jaloezieën die menig mens kent. Naast meubels, kleuren van de muren en accessoires vergeten velen van ons dat de dekking van ramen meespeelt in de uitstraling van het interieur. Zo kun je kiezen voor gordijnen met een gekke print, raamfolie of zoals hierboven vermeld: jaloezieën. Het begint er steeds meer op te lijken dat de keuze van jaloezieën een populaire keuze is. Als je door Amsterdam heen fietst zie je er veel. De keuze is vaak gebaseerd op de mogelijkheid die jaloezieën bieden: privacy, maar daarnaast de optie om veel licht te hebben in de woning. Gordijnen hebben vrij weinig keuze daarin, omdat deze vaak volledig dicht zijn of open en dus geen privacy of licht geven in je woning.

Sfeervol

Sfeer creëren is erg belangrijk in je woning, omdat dit de plek is waar je naar terugkeert na een lange werkdag. Rust, ruimte en gezelligheid zijn toch de drie woorden die belangrijk zijn voor vele mensen. De woonkamer is volgens de meeste mensen de belangrijkste kamer van je woning, dit komt waarschijnlijk omdat het hele gezin hier samenkomt en het ‘leven’ zich het meest voortdoet in dit gedeelte van de woning. Naast kaarsjes, fotolijstjes met foto’s van vrienden en familie en kussentjes die passen bij de kleur van de muur en overige accessoires wilt iedereen wel zijn/haar eigen stijl laten zien. Van modern naar vintage tot industrieel; een huis vormgeven waarbij jij en je gezinsleden zich thuis voelen is essentieel!

Planten op elke plek!

Als iets een klassieke trend is, zijn het wel planten. Planten zijn een terugkerend fenomeen in zo ongeveer elk Nederlands huishouden. Elke plant heeft zo zijn eigen vormen en kleuren, die je weer kan laten aansluiten bij de inrichting van je huis. Naast dat planten aantrekkelijk zijn voor het zicht, hebben ze ook nog eens een functionaliteit namelijk; een luchtzuiverende werking. Een ruimte waar je bijna geen planten ziet is de badkamer, dit komt omdat de ruimte erg vochtig is en veel planten daar niet tegen kunnen. De Vanda Orchidee is een plant die wel tegen vocht kan en heeft vrolijke kleuren.

Persoonlijke stijl

Als je je huis inricht is het van belang dat je de kleuren, vormen en compositie van je woning niet snel zat bent. Vooral als het gaat om de kleur van de muur, deze is nogal lastig aan te passen. Je thuis voelen in je eigen huis is natuurlijk het allerbelangrijkste. Een vervallen kast die bijna uit elkaar valt van ellende, maar die van je oma is geweest kan je ook gewoon opknappen met een likje verf en wat nieuwe scharnieren.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline