Leuke trends voor jouw woonkamer 0

Leuke trends voor jouw woonkamer

Het jaar 2019 is bijna voorbij, maar dat zal niets veranderen aan de leuke trends van dit moment. Trends zijn altijd tof om te verwerken in je woonkamer. Je creert er een leuke sfeer mee. En je weet zeker dat je woonkamer er leuk uitziet. Het probleem bij trends is dat ze na een tijdje niet zo populair meer zijn. En dat ze plaats maken voor nieuwe trends. Het kan lastig zijn om dit allemaal bij te houden.

Maar wees niet getreurd. Want er zijn ook een hoop trends die niet zo snel uit de mode zullen raken. Welke trends dat zijn, lees je in dit artikel!

Jaloezieën

2019 en eigenlijk al een aantal voorgaande jaren, zijn de jaren van de jaloezieën. Met jaloezieën bereik je meerdere doelen. Zo kun je jouw woonkamer op een eenvoudige manier voorzien van meer stijl. Denk aan stijlvolle aluminium jaloezieën bijvoorbeeld. Wanneer je deze in je woonkamer hangt, zal de ruimte er gelijk een stuk anders uitzien. Je woonkamer zal gelijk voorzien worden van veel meer stijl. En dat met een relatief kleine ingreep. Het fijne aan jaloezieën is dat ze meer bieden dan alleen stijl. Zo kun je de zon buiten houden door ze te sluiten. En kun je jouw woonkamer voorzien van extra privacy. Ideaal dus!

stijlvolle aluminium jaloezieën

Vloerkleden

Vloerkleden zijn al een tijdje een trend. Maar zullen niet zomaar verdwijnen. Ze zijn vandaag de dag erg populair. Denk aan tapijten met patronen of kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het kan zo zijn dat een vloerkleed je ruimte een rommelig effect geeft. Probeer dus te voorkomen dat je vloerkleed ervoor zorgt dat je kamer te druk wordt. Anderzijds kan een vloerkleed er ook voor zorgen dat je er meer kleur en leven wordt toegevoegd aan je woonkamer. Want vind je jouw kamer bijvoorbeeld een beetje saai? Dan kun je met een vloerkleed al snel meer leven in de woonkamer blazen.

Ronde meubels

Ronde vormen zijn helemaal in. Je kunt hier erg veel mee. Denk aan ronde stoelen, tafels maar ook lampen. Je hoeft natuurlijk niet al je meubels te vervangen voor ronde alternatieven. Maar het enkele ronde meubels toevoegen is vaak al genoeg om een leuke sfeer te creëren. Je kunt deze trend dus vrij makkelijk verwerken in je interieur.

Natuurlijke tinten

Natuurlijke tinten zijn een absolute trend. En dit kunnen we verstaan in een brede zin. Denk aan houten, ruwe tafels en stoelen. Maar ook andere natuurlijke tinten kunnen verwerkt worden. Bijvoorbeeld planten of mosschilderijen. Laat de natuur terugkomen in je woning en je zit al snel goed!

Hopelijk ben je na het lezen van deze interieurtrends geïnspireerd geraakt om je woonkamer een make-over te geven. Je budget hoeft niet eens zo groot te zijn om je kamer al een nieuw leven in te kunnen blazen. Denk aan een tapijt of houten meubelen. Deze kun je zelfs tweedehands aanschaffen om zo de nodige kosten te besparen. Denk ook zeker aan raambekleding, mocht je dit nog niet hebben. Want buiten dat het een leuke trend is, profiteer je ook nog eens van een aantal praktische voordelen.

 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline