Mijn ervaring met Floorsite: een PVC vloer van topkwaliteit! 0

PVC Vloer

Een vloer is de basis van je woning. Zonder een goede basis zal het interieur nooit helemaal tot zijn recht komen. Daar was ik mij goed van bewust. Zeker toen de zoektocht naar een nieuwe vloer begon. Al snel kwam ik tot de ontdekking dat het aanbod van vloeren ontzettend groot is. Van houten vloeren tot PVC, werkelijk alles is mogelijk. Daarnaast moet je natuurlijk ook kiezen uit een groot aantal leveranciers. Het waren er zoveel dat je hoofd ervan duizelde. Hoe kan je nog een keuze maken als het aanbod zo groot is? Reviews lezen bleek de redding te zijn. Na het lezen van meerdere reviews, kwam ik uit op Floorsite. De Floorsite ervaringen waren algeheel positief. Dat maakte indruk. Na een bezoekje aan hun website was ik verkocht. We kiezen voor Floorsite en nu? Nu nog de keuze voor een goede vloer natuurlijk. Hoe dit proces in zijn werk ging, vertel ik in dit artikel!

PVC vloer hal

Vloerkeuze

Allereerst was het natuurlijk belangrijk dat we voor de juiste vloer zouden kiezen. Na het doen van veel research, kwamen we tot de conclusie dat we naar een relatief onderhoudsvrije vloer zochten. Eentje die bij een druk gezinsleven past. Een PVC vloer of laminaat was dan het meest geschikt. Aangezien ik mezelf meer aangetrokken voelde tot PVC, viel mijn keuze op deze vloer. Natuurlijk ben je er dan nog steeds niet. Er is immers niet maar één soort PVC vloer. Nee, op Floorsite vind je een heel breed aanbod in allerlei kleuren en maten.

Toen ik net de hoop op wilde geven, kwam ik in contact met de medewerkers van Floorsite. Zij gaven mij duidelijk advies en hielden rekening met mijn wensen. Het ging ze duidelijk niet om het geld, ze wilden mij een goede vloer verkopen. Een vloer waar ik jarenlang plezier van zou hebben. Van dit contact heb ik heel veel opgestoken en ik heb uiteindelijk voor een PVC vloer Grey Oak gekozen. Deze vloer werd niet alleen tegen de laagste prijs verkocht, maar was ook nog eens voor iedere ruimte binnen de woning geschikt.

PVC vloer leggen

PVC vloer leggen

Zelf heb ik twee linkerhanden en ondanks de belofte dat PVC eenvoudig te leggen is, wilde ik mij hier niet aan wagen. Gelukkig beschikt Floorsite over een professionele legservice. Hier wilde ik dan ook zeker gebruik van maken. Gelukkig was dat geen enkel probleem en spraken ze direct met mij een geschikte datum en tijd af. Voordat de mannen aankwamen, was ik al ontzettend gespannen. Zou het wel goed gaan? Zal het heel lang gaan duren?

De mannen kwamen stipt op tijd en gingen na een vrolijke babbel direct aan de slag. Binnen 6 uur was de hele vloer gelegd en konden we hier direct gebruik van maken. Zelf had ik dit waarschijnlijk nooit zo snel voor elkaar gekregen en het resultaat was beter dan ik ooit had durven dromen.

Mijn ervaring met Floorsite? Een geweldige website als je een vloer van topkwaliteit wilt kopen. Dat is echter niet de enige reden om hier te kopen. Ook de goede en klantvriendelijke service heeft mij over de streep getrokken. Inmiddels geniet ik al maanden van mijn mooie vloer en dat hoop ik nog heel lang te mogen doen!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline