Ontdek de twee populaire snoep challenges van dit moment 0

Ontdek de twee populaire snoep challenges van dit moment

Ben je gek op snoepjes? En houd je er van om spelletjes te spelen met vrienden? Dat is een hele goede combinatie. Er zijn namelijk allerlei spelletjes met snoepjes die je samen met je vrienden kan spelen. Ben je benieuwd welke snoepspelletjes er zijn? Lees dan verder en kom erachter! 

Snoep BPOP Challenge 

De snoep BPOP Challenge is een erg populair spel. Door de combinatie van snoep en spel is het niet gek dat veel mensen hier enthousiast over zijn. Het spel bestaat uit een snoepje met een basketbalring eraan. Stop het snoepje in je mond en probeer vervolgens de kleine basketbal door de ring te gooien. Is het gelukt? Probeer het dan bij jouw tegenstander en houd de score bij.

De Jelly Beans boozled challenge 

Houd je van Jelly Beans? En ben je niet bang om nieuwe dingen uit te proberen? Dan is dit een leuk spel voor jou. Jelly Beans boozled challenge is een spel waarbij je niet bang moet zijn voor een uitdaging. Deze challenge is een spel waarbij je aan een rad draait en het snoepje moet eten waar de wijzer op staat. Er zit van elke kleur twee boontjes in, met elk een andere smaak. Je kan dus geluk hebben en een lekkere smaak pakken, maar als je pech hebt dan heb je een Jelly Bean met een minder lekkere smaak. 

CandyOnline 

Ben je enthousiast geworden over een van deze challenges en wil je er graag een proberen? Neem dan een kijkje op de website van CandyOnline. Deze partij heeft een groot aanbod aan allerlei snoepjes en spelletjes. Je bestelt het makkelijk vanuit huis en even later geniet je van de lekkerste snoepjes. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over de verschillende producten.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline