Pvc jaloezieën: Voor elke ruimte in huis! 0

Pvc jaloezieën- Voor elke ruimte in huis!

Wil je de raamdecoratie in huis weer eens vervangen? Groot gelijk! Nieuwe raamdecoratie in huis kan zorgen voor een frisse en vernieuwde look. Pvc jaloezieën zijn een stijlvolle en praktische aanvulling op je interieur en kunnen een goede vervanging zijn voor je oude raamdecoratie. Lees deze blog om erachter te komen in welke ruimtes je pvc jaloezieën kunt gebruiken en wat de voordelen zijn!

De hal

De hal is de plek die mensen vaak het eerste zien wanneer ze jouw huis binnenlopen. Daarom wil je het hier natuurlijk gezellig maken. Doe dit door voor de ramen in je hal pvc jaloezieën op te hangen. Heb je ramen in je deur? Ook hier kun je ze gemakkelijk voor plaatsen! Zo kun je zelf privacy en sfeer creëren wanneer jij dat wilt. Pvc jaloezieën nemen weinig ruimte in beslag en dit is erg handig, aangezien de hal vaak niet de grootste ruimte in huis is.

Pvc jaloezieën zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen, waardoor jij altijd de geschikte jaloezieën kunt vinden voor in jouw hal. Zorg voor een rustige, maar sfeervolle uitstraling, zodat bezoek zich altijd op zijn gemak voelt wanneer ze bij jou binnenlopen.

De woonkamer

In de woonkamer wil je een warme en relaxte sfeer creëren, zodat je aan het einde van de dag rustig op de bank neer kunt ploffen. Privacy is hierbij belangrijk. Met pvc jaloezieën kun je gemakkelijk zelf de mate van privacy bepalen, doordat de jaloezieën makkelijk zijn te bedienen. Op deze manier kun je ook een gezellige sfeer in huis creëren, want jij bepaalt hoeveel zonnestralen jouw woonkamer mogen binnenvallen. Zo kun je er voor kiezen veel licht binnen te laten, zodat je woonkamer een lichte en open sfeer krijgt. Of sluit de jaloezieën, zodat die vervelende zonnestralen je niet belemmeren wanneer je lekker zit te Netflixen.

Pvc jaloezieën zijn geschikt voor elke interieurstijl. Heb jij een industrieel of landelijk interieur? Pvc jaloezieën zijn beschikbaar in een houtlook, waardoor je een natuurlijk en stoer uiterlijk aan je interieur geeft! Daarnaast behouden pvc jaloezieën met een houtlook de voordelen van normale pvc jaloezieën. Ze zijn goedkoper dan echt hout, zijn licht van gewicht, vochtbestendig en erg makkelijk in onderhoud. Je kunt de jaloezieën gemakkelijk schoon houden met een plumeau of vochtige doek! Wil je geen houtlook? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor jaloezieën met een gladde finish.

De keuken

Breng sfeer in de keuken door te kiezen voor het ophangen van pvc jaloezieën. De keuken is de plek waar wordt gekookt, gegeten en waar je de dag bespreekt. Het is daarom erg belangrijk om hier een fijne sfeer te creëren. Pvc jaloezieën helpen je sfeer in de keuken brengen, doordat je zelf de mate van privacy en lichtinval bepaalt. 

Je kunt kiezen voor pvc jaloezieën met een houtlook of een gladde finish. Het is maar net wat jij het liefst in je keuken ziet hangen! Om voor de juiste kleur te kiezen, kun je gratis kleurstalen bestellen bij ilumio. Zo weet je zeker of die ene kleur bij de rest van de inrichting in jouw keuken past!

Pvc jaloezieën zijn erg geschikt voor in de keuken, omdat je ze gemakkelijk schoon kunt maken. De keuken is namelijk een omgeving waar snel vocht- en vuilvlekken in je raamdecoratie ontstaan. Je kunt de jaloezieën met een vochtige doek schoonpoetsen, waardoor je niet meer bang hoeft te zijn voor de vetspetters die kunnen rondvliegen tijdens het koken!

De badkamer

Heb je altijd al gedroomd van een natuurlijke look met behulp van houten jaloezieën in de badkamer? Pvc jaloezieën met een houtlook zijn een perfect én goedkoop alternatief! Ze zijn namelijk, in tegenstelling tot houten jaloezieën, vochtbestendig waardoor ze geschikt zijn voor in de badkamer. Creëer zo gemakkelijk je eigen droombadkamer.  

Daarnaast is privacy erg belangrijk in de badkamer en jaloezieën helpen je om voor privacy te zorgen. Zet de jaloezieën open of dicht wanneer dit jou het beste uitkomt. Tegelijkertijd heb je zo een strakke en sfeervolle look in je badkamer.

De slaapkamer

Wil je graag pvc jaloezieën in de slaapkamer? Dit kan zeker een stijlvolle en gezellige aanvulling zijn! Houd alleen wel rekening met het feit dat je altijd lichtkiertjes blijft houden bij jaloezieën. Dit betekent niet dat je ze niet in je kamer kunt ophangen. Pvc jaloezieën zijn namelijk makkelijk te combineren met andere raamdecoratie, zoals gordijnen. Zo kun je overdag kiezen voor het gebruiken van de jaloezieën, waardoor je slaapkamer sfeervol is. ’s Avonds kies je er dan voor om je gordijnen te sluiten, zodat je kamer verduisterd is en jij een goede nachtrust krijgt.

Het combineren van raamdecoratie heeft niet alleen een praktische functie, maar is ook erg stijlvol!

Ben je benieuwd naar het aanbod van pvc jaloezieën? Kijk op de website van ilumio voor prachtige pvc jaloezieën in verschillende kleuren en uitvoeringen!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline