Verschillende soorten zwembaden om deze zomer van te genieten 0

Verschillende soorten zwembaden om deze zomer van te genieten

De zomer komt er weer aan en het is tijd om de droom van een zwembad in je achtertuin de realiteit te maken. Hier leggen we aan je uit welke soort zwembaden er zijn en welke het beste bij je past. Allereerst moet je je budget en formaat bepalen, daarna is het tijd om te kijken welke soort zwembad je kunt kiezen.

Ondergronds zwembad

Dit zijn stevige zwembaden die kunnen boven de grond worden opgebouwd of je kunt er voor kiezen om het zwembad in te graven. Hoe je het zwembad ook opzet, het is een permanent zwembad waar je de hele zomer van kunt genieten. Dit is de duurste, maar wel de mooiste en stevigste optie in deze lijst.

Frame zwembad

Een framepool is een zwembad die boven de grond staat met de hulp van een frame. Ze zijn meestal rond de 1.20 meter hoog en kunnen zowel rond als rechthoekig zijn. Als je een framepool koopt, zitten er ook een filter en een ladder bij.

Lounge bad

Dit zijn kleinere baden die worden opgeblazen, waar je lekker in kunt zitten. Perfect voor afkoeling met een drankje in een kleinere tuin. Sommige loungepools hebben zelfs een zitje waar je op kunt zitten en een houder voor je drankje.

Easy Set van Intex

Een East Set van Intex is een mooi zwembad met een vriendelijk prijskaartje. Het is een rond zwembad met een opblaasbare ring als rand van het zwembad. Je kunt ze los kopen of in een set. In een complete set heb je ook een filter, ladder, afdekhoes en grondzeil.

Bubbelbad

Een bubbelbad kies je als je vooral wilt ontspannen en niet zo zeer een zwembad wilt kopen om in de zomer af te koelen. Een bubbelbad is niet zo groot en past daarom in de meeste tuinen. Omdat een bubbelbad warmer is, kun je hier het hele jaar van genieten

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline