Wat zijn de voordelen van aluminium jaloezieën? 0

Wat zijn de voordelen van aluminium jaloezieën?

Er zijn maar weinig raamdecoraties die dezelfde voordelen weten te bieden als aluminium jaloezieën. Ze zien niet alleen uiterst veelzijdig en praktisch, maar geven de kamerinrichting bovendien een strak uiterlijk mee die je geheel naar wens kan afstemmen. Daarnaast zijn aluminium jaloezieën eenvoudig te bedienen en kunnen ze vrijwel in elke kleur worden gekocht, om volledig te passen bij jouw interieur. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom aluminium jaloezieën zo populair zijn.

Fantastisch voor privacy

Het ontwerp van aluminium jaloezieën bestaat uit verstelbare verticale lamellen die gemaakt zijn van massief aluminium, wat betekent dat ze perfect zijn voor het beheren van jouw privacy. Met slechts één draai aan een draaigreep kun je de hoek van de lamellen geheel naar eigen wens aanpassen om de kamer te verduisteren en te genieten van 100% privacy!

Uitstekende raambekleding voor effectieve lichtregeling

Naast uitgebreide privacyregeling kun je met aluminium jaloezieen ook het licht in een kamer effectief regelen. Om te genieten van een goed verlichte kamer, open de lamellen naar eigen wens of sluit ze voor een rustige, verduisterde kamer in een oogwenk!

Zeer weinig onderhoud vereist

Het mooie van aluminium jaloezieën is dat ze zeer gemakkelijk te onderhouden zijn. In tegenstelling tot zware gordijnen die door de was moeten worden gehaald, kun je jaloezieën die gemaakt zijn van aluminium slechts afvegen met een vochtige doek! Voor hardnekkiger vuil, haal de jaloezieën van het raam en leg ze in een badkuip met warm water, om ze vervolgens te voorzien van een paar flinke scheutjes afwasmiddel en een kopje zuiveringszout.

Gemaakt om lang gebruik van te maken

Jaloezieën die gemaakt zijn van natuurlijk voorkomend metaal aluminium zijn licht en flexibel, en bovendien goed bestand tegen corrosie. Daarnaast zijn ze UV-bestendig en de perfecte keuze voor ramen die te lijden aan hevig binnenkomend zonlicht.

Makkelijk te installeren

Terwijl gordijnen een eeuwigheid kunnen duren om op te hangen, zijn aluminium jaloezieën enorm snel en kinderlijk eenvoudig te installeren. In een mum van tijd kan jouw hele huis of kantoor worden uitgerust met deze slanke raamdecoratie.

Aangepast op maat

Met aluminium jaloezieën heb je de keuze om ze geheel op maat te maken. Aangezien ramen een groot aantal raamafmetingen hebben en bestaan elke variatie die je maar kunt voorstellen, bieden op maat gemaakte aluminium jaloezieën zelfs mogelijkheden voor hoekramen, koepelramen of erkers. Zo kan je er zeker van zijn dat jouw kamerinrichting van een strakke uitstraling wordt voorzien!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline