Zijn luxe tuinmeubels het geld waard? 0

Zijn luxe tuinmeubels het geld waard

Het weer begint weer lekker te worden. De grootste tijd om de handen uit de mouwen te stropen en die groene vingers te laten zien. Om de tuin helemaal af te maken is een nieuwe tuinset zeker de kers op de taart. Maar wat is nu voor je de beste keuze? En sterker nog, wat wil je aan je tuinmeubels uitgegeven? Luxe tuinmeubelen bij Dutchgarden kosten vaak iets meer dan de ‘standaard’ plastic tuinstoelen. Is dat prijskaartje van die prachtige tuinset wel waard? In dit artikel staan enkele aandachtspunten voor je op een rijtje. Zo ga je beter voorbereid (met je partner) naar het tuincentrum, om de meubels uit te testen.

Je budget

Als eerste is het goed om voor jezelf te bepalen hoeveel je wilt uitgeven aan je nieuwste troon. Dit geeft al meer overzicht bij het zoeken. Het heeft natuurlijk weinig zin om te kijken naar meubels die buiten je budget valt. Voorkomt een hoop teleurstelling in de toekomst. De meeste winkels hebben goede acties lopen. Misschien staat hij van je daar tussen. Kan nooit kwaad om te kijken.

Het ontwerp

Luxe betekent niet altijd dat het meubel esthetisch mooi eruit ziet. Als je voor iets gaat, dan moet het wel bij je passen. Het heeft geen zin om ergens in te investeren om er vervolgens niet blij mee te zijn. Dus weet wat je mooi vind. Buiten de zomerperiode zal je vanuit je woonkamer de tuinmeubels nog kunnen zien. Wel zo prettig als het een set is waar je blij van wordt. 

Ga proefzitten in het tuincentrum

De intro verraadde het al een beetje, maar proefzitten is dat laatste stap naar je eigen luxe tuinmeubel. Je wil natuurlijk wel dat je nieuwste aanwinst lekker zit. Zo voorkom je ergernissen in de toekomst. Heb je vaak gasten over de vloer? Dan kun je ook het formaat van de set meenemen.

Conclusie

Dus, zijn luxe tuinmeubels het geld waard? Dat bepaal je helemaal zelf. Als je de loungeset van je dromen hebt gevonden dan is bijna alles het geld waard.  Als je binnen je budget blijft, het ontwerp mooi vindt en het ook nog lekker zit, dan maak je absoluut de juiste keuze. Zo geniet je toch net een stukje meer van je meubels.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline