3 tips voor een stoer interieur 0

Maak-gebruik-van-steigerbuizen

Ben je je huidige interieur helemaal zat en ben je toe aan een make-over? Waar wacht je dan nog op? Juist nu is het moment om aan de slag te gaan. Veel meer mensen zitten thuis en de verveling slaat al snel toe. Door je huis een make-over te geven is het niet alleen geen straf om vaker thuis te zitten, maar geniet je ook nog eens van een leuk tijdverdrijf. Ben jij toe aan wat meer pit in huis? In dit artikel geven we 5 tips voor een stoer interieur!

1.    Maak gebruik van steigerbuizen

Het wordt hoog tijd om de steigerbuizen van Steigerpijp.nl te bekijken. Hier vind je immers een groot aanbod van steigerbuizen. Ideaal om binnen jouw stoere interieur te verwerken. Toch weten veel mensen nog steeds niet wat ze met dit materiaal aan moeten. Het is immers niet iets waar je vaak mee aan de slag gaat.

Daarom adviseren wij om handige apps zoals Pinterest raad te plegen. Je zult versteld staan van alle mogelijkheden die zo’n simpele buis te bieden heeft. Van het maken van een lamp tot een prachtige frame voor jouw favoriete meubelstuk.

Vergeet niet dat ook buiskoppelingen kopen noodzakelijk is. Zo zorg je ervoor dat de constructie stevig en betrouwbaar is. Zeker wanneer je zelf meubels van steigerbuizen wilt maken is dit van essentieel belang. Maak het geheel af met prachtig steigerhout en je geniet van de perfecte industriële look in huis.

2.    Hergebruik oude meubels

Wil je jouw interieur een beetje pit geven, maar heb je weinig budget om mee te werken? Geen probleem! Het is tegenwoordig juist helemaal hip om oude meubels op te knappen. Zeker bij een industriële look is dit zo gedaan. Bekijk goed welke meubels een opknapbeurt nodig hebben. Vervang specifieke onderdelen van het meubelstuk om die industriële look waar te borgen. Gebruik bijvoorbeeld steigerhout van Steigerpijp.nl en tover een standaard boekenkast om tot een ware eyecatcher. Verwijder enkele planken of standaard metaal en maak het geheel af met steigerhout. Zo creëer je een fijne industriële look met oude meubels. Een duurzame en voordelige oplossing om jouw interieur een snelle make-over te geven.

3.    Kijk op Marktplaats

Wist je dat je van heel veel oude en op het eerste gezicht onbruikbare spullen hele leuke dingen kunt maken? Wat dacht je bijvoorbeeld van de standaard houten kratjes die je bij veel producten krijgt? Gooi je deze altijd standaard in de oud-papierbak? Niet doen! Deze kratten kunnen namelijk geweldig goed gebruikt worden in een stoer interieur. Gebruik ze bijvoorbeeld als kranten- of tijdschriftenbak of combineer ze met wielen en plaats er een prachtige plant op. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Op websites zoals Marktplaats wordt enorm vaak restmateriaal aangeboden. Dit zijn materialen die zijn overgebleven na een verbouwing en waar mensen op dat moment niks meer aan hebben. Deze materialen kun je echter heel goed gebruiken om jouw woning een stoere touch te geven. Wees creatief en doe inspiratie op. Dan zal je merken dat een snelle make-over helemaal niet zo lastig of duur hoeft te zijn!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inline
Inline